Oyun oynarken nasıl sakin kalınır?

Hocam ne yaparsanız yapın küfür ediyorsunuz. Ben 7 yaşımdan beri Zula, CS:GO ve LoL gibi oyunlara başladığımdan beri ana avrat sövüyorum.

Biraz kişilikle alakalı,şahsen ben de çok sinir olan biriyim fakat rekabetçi oyunlarda törpüleniyorum mermi için.

Oyuna sinirlenmek mantıklı bir davranış değil.

Selamlar. CS:GO oynarken sakin olamıyorum. Örneğin: Adam beni öldürünce takım arkadaşım önüme flash atarken aşırı sinirleniyorum. Acaba nasıl sinirimi azaltırım?
Ben bu oyunu çözdüm sinirlenmemeyi kazanacağım deyince aşırı yaparım ederim deyice agresif oluyorum ve oyunu kaybediyorum ama zevkine oynadığımda daha güzel rahat umrumda bile olmuyor kaybetmek oyun diyorum o zaman kazanıyorum relaks olmak lazım oyunda.Sakin.

Selamlar. CS:GO oynarken sakin olamıyorum. Örneğin: Adam beni öldürünce takım arkadaşım önüme flash atarken aşırı sinirleniyorum. Acaba nasıl sinirimi azaltırım?

Ben oyun oynarken arkada Akasya Durağı açıyorum sinir stres kalmıyor.

Takım arkadaşın Rus ise, eyvah! Sinir olmamak elde değil. Arkadaşınız varsa onunla girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…