TAL0S Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 503 Yer Manisa Merkez 22 Aralık 2019 #1 Oyun oynarken drop girip direkt no signal hatası alıyorum monitör ışığı navi turuncu oluyor mouse tıklıyorum mavi olup tekrar turuncu oluyor. HDMI kablomu değiştirdim tekrar denedim. Sonuç hala aynı. Kartı söküp tekrar taksam faydası olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2019
Oyun oynarken drop girip direkt no signal hatası alıyorum monitör ışığı navi turuncu oluyor mouse tıklıyorum mavi olup tekrar turuncu oluyor. HDMI kablomu değiştirdim tekrar denedim. Sonuç hala aynı. Kartı söküp tekrar taksam faydası olur mu?
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #2 Bilgisayar kendini resetliyor mu? Sorun ne zamandır mevcut? Son zamanlarda ekran kartı güncellemesi yaptınız mı? OCCT ile PSU'nuzu test eder misiniz?
Bilgisayar kendini resetliyor mu? Sorun ne zamandır mevcut? Son zamanlarda ekran kartı güncellemesi yaptınız mı? OCCT ile PSU'nuzu test eder misiniz?