Oyun oynarken PC bir anda donuyor

ALPHA_WOLF

Hectopat
Daha fazla  
PC bir anda donuyor ve klavye mouse ışıkları gidiyor ama monitör açık kalmaya devam ediyor. Ne yapmalıyım?

Sistem bilgilerinizi paylaşın. Özellikle ekran kartı ve PSU.

Ekran kartı MSI RX 570 PSU 500 watt BIOS güncel PC yeni.

Yalnızca oyun oynarken mi donuyor? PSU markası nedir? Sistemi stres testine soktunuz mu? Orada da donuyor mu?

Hayır konuyu açarken bile donup kaldı reset atmak zorunda kaldım.

İşlemci nedir? APU ise ekran kartını devre dışı bırakıp işlemciden açın bilgisayarı. Böylelikle sorun devam etmezse ekran kartından kaynaklandığını öğreniriz. Sorun devam ederse de ekran kartının sağlam olduğunu anlarız.

Bilgisayar kablolarınız stabil mi?

Hocam 1 kablo biraz oynak ekran kartını monitöre bağlayan ama sorun onda olsa klavye mouse da mi gider bir de tamamen ekran kapanmazmı.

İşlemci nedir? APU ise ekran kartını devre dışı bırakıp işlemciden açın bilgisayarı. Böylelikle sorun devam etmezse ekran kartından kaynaklandığını öğreniriz. Sorun devam ederse de ekran kartının sağlam olduğunu anlarız.

Ekran kartı sağlam olduğunu düşünüyorum zaten sorun bir anda oldu ne oldugunu bile anlamadım.

Hocam şimdi de mavi ekran yedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı