Laptop mu ? Sistem özellikleri nedir ? Yazarsanız sevinirim.Merhaba arkadaşlar. Bir kere bu olay basıma gelıyordu cozdum ama yıne tekrarlamaya basladı. Ne yapmam lazım? Anlayan bırısı yardımcı olursa sevinirim
RAM'lerde bir sorun var mi? XMP actin mi?
Laptop mu? Sistem özellikleri nedir? Yazarsanız sevinirim.
Windows güncellemerini yaptınız mı?
Ekran kartını sıfırladın mı? Windows+CTRL +Shift+b sanırım.
Bende de ayni sorun oluyordu. Testlerde sorun olmadigi halde oyunlarda, ozellikle de RAM fazla tuketen oyunlarda 2 saatin ardindan birden ekran donuyordu. Rekabetci oyunlar oynamadigim icin XMP'yi kapattim max zaten 2-3 FPS farkediyor hikaye oyunlarinda, sorunum oyle cozuldu. Kapatmak yerine bir tik alti ile de deneyebilirsin.ram lerı test ettım 0 hata aldı xmp de actım evet
xmp kapalıykende oluyordu formattan sonra yenı actımBende de ayni sorun oluyordu. Testlerde sorun olmadigi halde oyunlarda, ozellikle de RAM fazla tuketen oyunlarda 2 saatin ardindan birden ekran donuyordu. Rekabetci oyunlar oynamadigim icin XMP'yi kapattim max zaten 2-3 FPS farkediyor hikaye oyunlarinda, sorunum oyle cozuldu. Kapatmak yerine bir tik alti ile de deneyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.