Oyun oynarken PC donup kalıyor

cagdasya

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir kere bu olay basıma gelıyordu cozdum ama yıne tekrarlamaya basladı. Ne yapmam lazım? Anlayan bırısı yardımcı olursa sevinirim

Ekran kartını sıfırladın mı? WINDOWS+CTRL +SHIFT+B sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lerde bir sorun var mi? XMP actin mi?

RAM'lerı test ettım 0 hata aldı XMP de açtım evet.

Laptop mu? Sistem özellikleri nedir? Yazarsanız sevinirim.

Ekran kartım RX6600.
Anakart ASUS Prime b 550 mk.
RAM'lar 2x16 32 GB Patriot Viper.
SSD s 970 EVO Plus 1TB.
Islemcı AMD 5600.
Sıvı sogutuculu sıstem.

Windows güncellemerini yaptınız mı?

Hepsını yaptım hocam hatta Windows 11'dendır deyıp Windows 10 fortmatlamıstım aynı devam edınce Windows 11'e gerı yukselttım.

Ekran kartını sıfırladın mı? Windows+CTRL +Shift+b sanırım.

Evet ama bu sorun cozmuyor ıdrekt ses takılı kalıyor goruntude hiçbir şey yapılamıyor bu cozum olmuyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
ram lerı test ettım 0 hata aldı xmp de actım evet
Bende de ayni sorun oluyordu. Testlerde sorun olmadigi halde oyunlarda, ozellikle de RAM fazla tuketen oyunlarda 2 saatin ardindan birden ekran donuyordu. Rekabetci oyunlar oynamadigim icin XMP'yi kapattim max zaten 2-3 FPS farkediyor hikaye oyunlarinda, sorunum oyle cozuldu. Kapatmak yerine bir tik alti ile de deneyebilirsin.

Bende de ayni sorun oluyordu. Testlerde sorun olmadigi halde oyunlarda, ozellikle de RAM fazla tuketen oyunlarda 2 saatin ardindan birden ekran donuyordu. Rekabetci oyunlar oynamadigim icin XMP'yi kapattim max zaten 2-3 FPS farkediyor hikaye oyunlarinda, sorunum oyle cozuldu. Kapatmak yerine bir tik alti ile de deneyebilirsin.
xmp kapalıykende oluyordu formattan sonra yenı actım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı