Oyun oynarken PC driver siliyor

alierendal

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde i7-6700K RX 5700XT 8 GB DDR4 RAM ve 1TB+250GB SSD var sistemde oyun oynarken ekran bir anda gidiyor ve sebebni bilmiyorum 450W güç kaynağına sahibim.

FurMark testinde problem yaşamadım fakat başka bir teste sanırsam ekran kartını zorlayan bir testi ekran niye oyun oynarken gibi git ve gelemdi sebebi nedir yardımcı olabilir misin?

Yeni PSU almayı planlıyorum 650W'lık.

Son düzenleyen: Moderatör:
O PSU ile çok zor hocam. Seri bir şekilde değiştirmenizi öneririm. 600W ve üstü yeterli. 650W iyi olacaktır.

Hocam sistem için düşük olduğu için mi ekran gidiyor oyun oynarken darboğaz yaşıyorum (GoW 2018) ama ekran gitmiyor fakat Manor Lords oynuyorum ekran gidiyor sistem çalışıyor ama.

Hocam sistem için düşük olduğu için mi ekran gidiyor oyun oynarken darboğaz yaşıyorum (GoW 2018) ama ekran gitmiyor fakat Manor Lords oynuyorum ekran gidiyor sistem çalışıyor ama.
Sistem için düşük olduğunda yük altındayken bu hataları verebilir. Dediğim gibi en yakın zaman da değiştirmen lazım. Fazla yük altına düşerse mavi ekran hataları da alabilirsin PSU gücü yetmediği için.

Sistem için düşük olduğunda yük altındayken bu hataları verebilir. Dediğim gibi en yakın zaman da değiştirmen lazım. Fazla yük altına düşerse mavi ekran hataları da alabilirsin PSU gücü yetmediği için.

Bu ürünü almayı planlıyorum sizce iyi mi bütçem bu kadara yetiyor.

Bu ürünü almayı planlıyorum sizce iyi mi bütçem bu kadara yetiyor.
Gayet iyi, tercih edilen ve kaliteli bir ürün.
Alternatif istersen;
https://www.hepsiburada.com/xpg-pyl...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.66.6

İkisini de gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Gayet iyi, tercih edilen ve kaliteli bir ürün.
Alternatif istersen;
https://www.hepsiburada.com/xpg-pyl...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.66.6

İkisini de gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Hocam son bir sorum daha olacaktı oyunlarda YT izliyorun FPS falan adamlarda 70 80 gram donma stop yok bende işe drop ve kazmalar oluyor CS bile maça ilk girdiğimde kasıyor sistemi yazdım zaten sence bu neden PSU etkisi diyebilir miyiz (FurMark testinde hiç donmadı)

Hocam son bir sorum daha olacaktı oyunlarda YT izliyorun FPS falan adamlarda 70 80 gram donma stop yok bende işe drop ve kazmalar oluyor CS bile maça ilk girdiğimde kasıyor sistemi yazdım zaten sence bu neden PSU etkisi diyebilir miyiz (FurMark testinde hiç donmadı)
Onun etkisinden olabilir hocam. Onun haricinden neden olabilir bilmiyorum. Bi PSU değiştirdikten sonra bütün sorunların devam ediyor mu / çözüldü mü diye bakmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı