FarXX Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 199 8 Şubat 2020 #11 ggwp9191 dedi: Dostum sistem parçalarını yakabilirsin yeni ve kaliteli bir PSU öneririm benim başıma geldi PSU yaktım. Genişletmek için tıkla... CoolerMaster'ın kaliteli olduğunu düşünüyorum yani bir GamePower değil. Tekrar bir test ediceğim o zaman. Lanet olsun , bütün save dosyalarım silinmiş.
ggwp9191 dedi: Dostum sistem parçalarını yakabilirsin yeni ve kaliteli bir PSU öneririm benim başıma geldi PSU yaktım. Genişletmek için tıkla... CoolerMaster'ın kaliteli olduğunu düşünüyorum yani bir GamePower değil. Tekrar bir test ediceğim o zaman. Lanet olsun , bütün save dosyalarım silinmiş.
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 8 Şubat 2020 #12 FarXX dedi: CoolerMaster'ın kaliteli olduğunu düşünüyorum yani bir GamePower değil. Tekrar bir test ediceğim o zaman. Genişletmek için tıkla... Fazla zorlamazsanız bir sıkıntı olmaz o sistem boştayken 100W bile çekmiyordur tahminimce. Ama dediğim gibi önermiyorum.
FarXX dedi: CoolerMaster'ın kaliteli olduğunu düşünüyorum yani bir GamePower değil. Tekrar bir test ediceğim o zaman. Genişletmek için tıkla... Fazla zorlamazsanız bir sıkıntı olmaz o sistem boştayken 100W bile çekmiyordur tahminimce. Ama dediğim gibi önermiyorum.
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 8 Şubat 2020 #14 FarXX dedi: Bütün Save Dosyalarım silinmiş. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum. Aniden elektrik giderse oyundan veya çalıştığın herhangi bir şeyden veri kaybı olabilir.
FarXX dedi: Bütün Save Dosyalarım silinmiş. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum. Aniden elektrik giderse oyundan veya çalıştığın herhangi bir şeyden veri kaybı olabilir.