Oyun oynarken PC yeniden başlıyor

Merhaba,

Yeni bir bilgisayar topladım.
Eski bilgisayarımdan kullandığım bazı parçalarda mevcut.
Bunlar (PSU - RAM)
Diğer bileşenler yeni ve düzgün bir şekilde kontrolü ve kurulumu yapıldı.
3-4 gündür kurulum vs uğrasırken hiç sorun yaşamadım (kendiliğinden restart etmedi).
Bugün oyun oynarken birkaç kere PC restart oldu ve başka bir oyunda test ederken 20 dk içerisinde yine restart olmuştur.
Sorun ya BIOS sürümünde ya da PSU'da ama şu anda tamamen kafamdan sallıyorum.
Gerekli testleri yaparken işlemci ekran kartı gibi parçaları stres testine soktum uzun sure bekledim 30 dk - 60 dk sorunsuz bir sekılde PC acık kaldı.
Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Not: İşlemci termal macun yeni sürüldü fanlar temiz ve kasa içerisinde 8 adet fan bulunmaktadır. Max sıcaklık 73 derece test edilmiştir. Stres testi sırasında.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistem donanımları hakkında bilgilendirir misiniz bizi? PSU kaç watt? İşlemci, ekran kartı nedir?

İşlemci ve ekran kartına aynı anda stress testi yapmayı dene, sorun güç yetersizliğinden dolayı yeniden başlama gibi duruyor, ısınmadan dolayı olsaydı direk kapanırdı zaten.
Merhaba,

Bu işlemi yaptım 30 dakika boyunca
Sistem resetlenmedi.

OCCT testine sokar mısın bilgisayarı? PSU da sorun buyuk ihtimalle.
Merhaba,

OCCT Yİ Kullanmayı denedim 1 saat boyunca psu testi yapıyor galiba
Biraz korktum oyuzden iptal ettim
Belki ben yanlıs bir yere bakmısımdır adımlar konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Hocam PSU da büyük ihtimal sorun PSU güç yetersizliğinden dolayı olduğunu düşünüyorum.

Merhaba,

Ryzen 5 5600X, 6700XT ve anakart 570X Edge Wi-Fi
PSU 850 watt Gold / marka; High Power super GO.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu videodakileri yapıp bildirir misiniz buraya. Ve hocam 3'lü ye veya bir çoklu prize takılıysa çıkarıp tek kasayı prize takar mısınız önce sorun biterse prizden gelen elektrik başka televizyon gibi eşyalara dağılırken ya yetmiyor gücü ya da dalgalanma oluyor.

Olmadı PSU değiştircem
Emin olmadan masrafa girmek istemiyorum açıkcası
Ek bilgi olarak sunmak isterim (e7c37ams.1e0 bios version )
Biosu actıgımda gorunen bios versiyonu bu şekildedir yarın güncel versiyonun yüklicem bu eski mi onuda kestiremedim.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…