Radeq Picopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #1 İnternet hız testi resimde, oyundayken sürekli bir ping olması normal mi? Max 100-200 ortalama 60-70 arası dolanıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-03 121816.png 14,7 KB · Görüntüleme: 47
İnternet hız testi resimde, oyundayken sürekli bir ping olması normal mi? Max 100-200 ortalama 60-70 arası dolanıyor.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #2 Hangi oyunda ve server bilgisi görüyorsanız hangi serverda alıyorsunuz bu pingi? Speedtest değerleriniz normal çünkü.
Hangi oyunda ve server bilgisi görüyorsanız hangi serverda alıyorsunuz bu pingi? Speedtest değerleriniz normal çünkü.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.644 Çözümler 27 Yer Sancaktepe, İstanbul 3 Ekim 2023 #3 Bu program ile oyun açıkken önceliği "Kritik" yapar mısınız? NetLimiter NetLimiter, network monitoring and control tool www.netlimiter.com
Bu program ile oyun açıkken önceliği "Kritik" yapar mısınız? NetLimiter NetLimiter, network monitoring and control tool www.netlimiter.com
Radeq Picopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #4 snageX dedi: Hangi oyunda ve server bilgisi görüyorsanız hangi serverda alıyorsunuz bu pingi? Speedtest değerleriniz normal çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam CS2 ve Chivalry 2'de yaşıyorum bu sorunu.
snageX dedi: Hangi oyunda ve server bilgisi görüyorsanız hangi serverda alıyorsunuz bu pingi? Speedtest değerleriniz normal çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam CS2 ve Chivalry 2'de yaşıyorum bu sorunu.
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Ekim 2023 #5 Radeq dedi: Hocam CS2 ve Chivalry 2'de yaşıyorum bu sorunu. Genişletmek için tıkla... CS2 TR serveverı yok o yüzden normal zaten çok düşük değerler beklememek lazım.
Radeq dedi: Hocam CS2 ve Chivalry 2'de yaşıyorum bu sorunu. Genişletmek için tıkla... CS2 TR serveverı yok o yüzden normal zaten çok düşük değerler beklememek lazım.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #6 Radeq dedi: Hocam CS2 ve Chivalry 2'de yaşıyorum bu sorunu. Genişletmek için tıkla... CS2 üzerinde shift-tab yaparak hangi sunucuda olduğunuzu hiç takip etmiş miydiniz? ekran dedi: CS2 TR serveverı yok o yüzden normal zaten minimum 60 görebilirsiniz oyunda. Genişletmek için tıkla... Biraz hatalı bir bilgi oldu aslında çünkü ben 35-40 arası alıyorum Düzeltmek istedim.
Radeq dedi: Hocam CS2 ve Chivalry 2'de yaşıyorum bu sorunu. Genişletmek için tıkla... CS2 üzerinde shift-tab yaparak hangi sunucuda olduğunuzu hiç takip etmiş miydiniz? ekran dedi: CS2 TR serveverı yok o yüzden normal zaten minimum 60 görebilirsiniz oyunda. Genişletmek için tıkla... Biraz hatalı bir bilgi oldu aslında çünkü ben 35-40 arası alıyorum Düzeltmek istedim.
Radeq Picopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #7 snageX dedi: CS2 üzerinde Shift-Tab yaparak hangi sunucuda olduğunuzu hiç takip etmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır nereden bakabilirim?
snageX dedi: CS2 üzerinde Shift-Tab yaparak hangi sunucuda olduğunuzu hiç takip etmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır nereden bakabilirim?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #8 Radeq dedi: Hayır nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... CS2'de bir maça girin, Shift + Tab kombinasyonu ile Steam oyun içi ara yüzünü açın, sağ üstte sunucu adı yazar.
Radeq dedi: Hayır nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... CS2'de bir maça girin, Shift + Tab kombinasyonu ile Steam oyun içi ara yüzünü açın, sağ üstte sunucu adı yazar.
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Ekim 2023 #9 snageX dedi: CS2 üzerinde Shift-Tab yaparak hangi sunucuda olduğunuzu hiç takip etmiş miydiniz? Biraz hatalı bir bilgi oldu aslında çünkü ben 35-40 arası alıyorum düzeltmek istedim. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam.
snageX dedi: CS2 üzerinde Shift-Tab yaparak hangi sunucuda olduğunuzu hiç takip etmiş miydiniz? Biraz hatalı bir bilgi oldu aslında çünkü ben 35-40 arası alıyorum düzeltmek istedim. Genişletmek için tıkla... Düzelttim hocam.
Radeq Picopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #10 snageX dedi: CS2'de bir maça girin, Shift + Tab kombinasyonu ile Steam oyun içi ara yüzünü açın, sağ üstte sunucu adı yazar. Genişletmek için tıkla... Viyana
snageX dedi: CS2'de bir maça girin, Shift + Tab kombinasyonu ile Steam oyun içi ara yüzünü açın, sağ üstte sunucu adı yazar. Genişletmek için tıkla... Viyana