HP 250gb M2 SSD, Alpina 120gb SATA SSD, WDB1TB HDD
Ekran kartı
Rx6400 Sapphire Pulse
Anakart
Gigabyte A320M S2H Rev 1.2
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Oyun oynarken bir anda FPS düşüyor. Kimi zaman aç kapa yapınca düzeliyor, kimi zaman bilgisayarı kaparsam düzeliyor, kimi zaman hiç düzelmiyor. Örnek olarak CS:GO'da ölüm maçı oynuyorum, elin başında 250 FPS sabit aldığım mekan bir süre sonra 50'ye kadar düşüyor. Başta oyunu aç kapa yapınca düzeliyordu fakat şu an Dust 2 de 70'den fazla FPS alamıyorum. Oyunları SSD'ye de kurdum, defalarca format atıp driver sürümünü de değiştirdim. MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerine de bakıyorum ekran kartı 60 dereceyi görmediği halde yapmaya başlıyor. 2 farklı işlemcide denedim fakat ikisinde de aynı sorunu yaşadım. Tahminim PSU'nun ömrünü doldurmuş olması. Sistemim aşağıdaki gibi;
Bende de wdb 1 TB hard disk vardı sistemden çıkartmayınca bu sorun düzelmiyordu bir şekilde hiç görevi yokken %100 çalışıp sistemimi kastırıyordu deneyebilirsin.
Bende de wdb 1 TB hard disk vardı sistemden çıkartmayınca bu sorun düzelmiyordu bir şekilde hiç görevi yokken %100 çalışıp sistemimi kastırıyordu deneyebilirsin.