A asasbu1 Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2017 #1 Merhabalar. Öncelikle bilgisayar arada bir özellikle de oyun oynarken reset atıyor, hatta bazen reset attıktan sonra açılırken tekrar reset atıyor. Bilgisayarın voltajlarının resmi aşağıdakilerdir. (Speccy ve CPUID kullanılmıştır.) 12V kanalından 14 küsür veriyor ve 5V kanalından 3 küsür veriyor. Bu olay ne derece sağlıklı? PSU değiştirmeli miyim? Reset PSU yüzünden midir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2017
Merhabalar. Öncelikle bilgisayar arada bir özellikle de oyun oynarken reset atıyor, hatta bazen reset attıktan sonra açılırken tekrar reset atıyor. Bilgisayarın voltajlarının resmi aşağıdakilerdir. (Speccy ve CPUID kullanılmıştır.) 12V kanalından 14 küsür veriyor ve 5V kanalından 3 küsür veriyor. Bu olay ne derece sağlıklı? PSU değiştirmeli miyim? Reset PSU yüzünden midir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Mayıs 2017 #2 Sistem özellikleri nedir? Ayrıca sistemde OC var mı?
A asasbu1 Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #3 Sistemde OC yok. Ayrıca bileşenler: Amd FX 6300 (Stok fan değil) Sapphire HD 5570 MSI G43 97A Anakart 4 GB Corsair Vengeance DDR3 Ram Corsair VS550 PSU Güç kaynağının verdiği voltaj değerlerinden dolayı reset attığını düşünmekteyim. değiştirmeli miyim?
Sistemde OC yok. Ayrıca bileşenler: Amd FX 6300 (Stok fan değil) Sapphire HD 5570 MSI G43 97A Anakart 4 GB Corsair Vengeance DDR3 Ram Corsair VS550 PSU Güç kaynağının verdiği voltaj değerlerinden dolayı reset attığını düşünmekteyim. değiştirmeli miyim?
aksu53 Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #4 Aynı sorun benim eski sistemimde vardı bende güç kaynağında sıkıntı var diye düşünmüstüm. Ama anakart kısa devre yaptığı için sistem kendini korumaya alıp reset atıyormuş. Aklınızda bulunsun diye söyliyeyim.
Aynı sorun benim eski sistemimde vardı bende güç kaynağında sıkıntı var diye düşünmüstüm. Ama anakart kısa devre yaptığı için sistem kendini korumaya alıp reset atıyormuş. Aklınızda bulunsun diye söyliyeyim.
A asasbu1 Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #5 Sağ olasın. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2017