gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #11 Mamii.01 dedi: Sıcaklıklar işlemci 60-70 Ekran kartı 55 böyle dereceleri Kaspersky AVG softwareyi uyumsuz okarak tespit etti Genişletmek için tıkla... Evet kaldırabilirsiniz, birden fazla antivirüs kullanılması uyumsuz olur. Kaspersky free çok daha iyi zaten.
Mamii.01 dedi: Sıcaklıklar işlemci 60-70 Ekran kartı 55 böyle dereceleri Kaspersky AVG softwareyi uyumsuz okarak tespit etti Genişletmek için tıkla... Evet kaldırabilirsiniz, birden fazla antivirüs kullanılması uyumsuz olur. Kaspersky free çok daha iyi zaten.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.904 Çözümler 4 27 Kasım 2024 #12 Mamii.01 dedi: Yanımda flash yok suan Genişletmek için tıkla... Anlayamadım.
Mamii.01 Yoctopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #13 gorko dedi: MSI Afterburner ile sıcaklıklarınıza bakın. Kaspersky ile virüs taraması gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... Kaspersky taradım tehdit yok diyor
gorko dedi: MSI Afterburner ile sıcaklıklarınıza bakın. Kaspersky ile virüs taraması gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... Kaspersky taradım tehdit yok diyor
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 27 Kasım 2024 #14 Mamii.01 dedi: Kaspersky taradım tehdit yok diyor. Genişletmek için tıkla... OCCT ile güç kaynağı testi yapın.
Mamii.01 dedi: Kaspersky taradım tehdit yok diyor. Genişletmek için tıkla... OCCT ile güç kaynağı testi yapın.
Mamii.01 Yoctopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #15 whycat dedi: OCCT ile güç kaynağı testi yapın. Genişletmek için tıkla... Kaç dakika power testi yapayım
whycat dedi: OCCT ile güç kaynağı testi yapın. Genişletmek için tıkla... Kaç dakika power testi yapayım
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 27 Kasım 2024 #16 Mamii.01 dedi: Kaç dakika Power testi yapayım. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken ne zaman kapanıyorsa ondan biraz daha uzun yaparsınız eğer PSU sorunluysa başlar başlamaz kapanır zaten.
Mamii.01 dedi: Kaç dakika Power testi yapayım. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken ne zaman kapanıyorsa ondan biraz daha uzun yaparsınız eğer PSU sorunluysa başlar başlamaz kapanır zaten.
Mamii.01 Yoctopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #17 Mamii.01 dedi: Kaç dakika power testi yapayım Genişletmek için tıkla... whycat dedi: Oyun oynarken ne zaman kapanıyorsa ondan biraz daha uzun yaparsınız eğer PSU sorunluysa başlar başlamaz kapanır zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun yarın deneyecegim
Mamii.01 dedi: Kaç dakika power testi yapayım Genişletmek için tıkla... whycat dedi: Oyun oynarken ne zaman kapanıyorsa ondan biraz daha uzun yaparsınız eğer PSU sorunluysa başlar başlamaz kapanır zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun yarın deneyecegim