A Ata Altıparmak Hectopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 75 16 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar biraz araştırdım sanırım ekran kartımı değil entegre ekran kartını görüyor. Burada sordum ve bana güncellmelisin dediler daha hiç denemedim. Denersem bir sorun yaşar mıyım? Ekran Kartı: GTX 950M 4G Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2018
Arkadaşlar biraz araştırdım sanırım ekran kartımı değil entegre ekran kartını görüyor. Burada sordum ve bana güncellmelisin dediler daha hiç denemedim. Denersem bir sorun yaşar mıyım? Ekran Kartı: GTX 950M 4G
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 16 Mayıs 2018 #2 DDU rehberine göre Intel ve Nvidia ekran kartlarını kaldır. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Intel ekran kartını Windows update üzerinden yükle. Ekran kartı sürücüsünü sitesinden yükle. Sürücüleri Yükle | NVIDIA Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DDU rehberine göre Intel ve Nvidia ekran kartlarını kaldır. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Intel ekran kartını Windows update üzerinden yükle. Ekran kartı sürücüsünü sitesinden yükle. Sürücüleri Yükle | NVIDIA Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et