4hm3t_om3r Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 29 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #1 Oyun oynarken Shift çalışmıyor bu yüzden hiçbir oyunda koşamıyorum. Roblox'da ve Minecraft'da çalışmıyor. Sadece bazı oyunlarda çalışıyor kendi oyunlarımda bile çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
Oyun oynarken Shift çalışmıyor bu yüzden hiçbir oyunda koşamıyorum. Roblox'da ve Minecraft'da çalışmıyor. Sadece bazı oyunlarda çalışıyor kendi oyunlarımda bile çalışmıyor.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2020 #2 Klavyeyi değiştir. Artı 0 Eksi
KS KS 4hm3t_om3r Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 29 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #3 ddmrc24 dedi: Klavyeyi değiştir. Genişletmek için tıkla... değiştirdim ama fayda vermedi zaten shift tuşu çalışıyor oyunlar algılamıyor mesela bakın : ; = ( ) ? _^+%&/ Artı 0 Eksi
ddmrc24 dedi: Klavyeyi değiştir. Genişletmek için tıkla... değiştirdim ama fayda vermedi zaten shift tuşu çalışıyor oyunlar algılamıyor mesela bakın : ; = ( ) ? _^+%&/
U Uzum Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #4 4hm3t_om3r dedi: Değiştirdim ama fayda vermedi. Zaten Shift tuşu çalışıyor oyunlar, algılamıyor. Mesela bakın: ; = ( )? _^+%&/ Genişletmek için tıkla... Bende de var aynı sorun. GTA V'de koşamıyorum. Nasıl cozebilirim? Artı 0 Eksi
4hm3t_om3r dedi: Değiştirdim ama fayda vermedi. Zaten Shift tuşu çalışıyor oyunlar, algılamıyor. Mesela bakın: ; = ( )? _^+%&/ Genişletmek için tıkla... Bende de var aynı sorun. GTA V'de koşamıyorum. Nasıl cozebilirim?
KS KS 4hm3t_om3r Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 29 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #5 Uzum dedi: Bende de var aynı sorun. GTA V'de koşamıyorum. Nasıl cozebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben sağ shift basıyomuşum solla koşuluyomuş sebep ondanmış eğer sol shift benimki gibi bozuksa ayarlardan değiştirin. Artı 0 Eksi
Uzum dedi: Bende de var aynı sorun. GTA V'de koşamıyorum. Nasıl cozebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben sağ shift basıyomuşum solla koşuluyomuş sebep ondanmış eğer sol shift benimki gibi bozuksa ayarlardan değiştirin.