Oyun oynarken sıkılıyorum

xzed

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk1xxx
Arkadaşlar selam, oyun oynarken bu aralar oyunlardan çok sıkılıyorum. Örnek arkadaşlarla Minecraft sunucusu açıyoruz 3-4 gün sonra çok sıkılıyorum onlar hala çok eğleniyor ve yapacağım bir sürü şey olmasına rağmen diğer bir örnek LoL'de 1-2 maç oynuyorum sıkılıyorum kapatıyorum PC'yi, kapatınca da sıkılıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, oyun oynarken bu aralar oyunlardan çok sıkılıyorum. Örnek arkadaşlarla Minecraft sunucusu açıyoruz 3-4 gün sonra çok sıkılıyorum onlar hala çok eğleniyor ve yapacağım bir sürü şey olmasına rağmen diğer bir örnek LoL'de 1-2 maç oynuyorum sıkılıyorum kapatıyorum PC'yi, kapatınca da sıkılıyorum...

Sürekli yaptığın bir şeyden sıkılmaman imkansız zaten.

Farklı farklı oyunlar oynamayı deneyin. Yine sıkılırsanız oyun oynamaya ara verin.

Hocam bende büyük bir istekle yazın it gibi çalışıp 20 bin TL'ye ilk bilgisayarımı aldım şimdi oyun bile oynayasım gelmiyor ah keşke PC de sorun çıksada iade etsem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı