Oyun oynarken sinirimi nasıl yenebilirim?

Şeyimşah

Centipat
Merhaba, benim öncelikle bir sorunum var. Çok sinirli bir yapıya sahibim ve oyunlarda yenilmekten nefret ediyorum, bir de bu yapıma rağmen LoL ve souls like gibi oyunları çok seviyorum, sinirlendiğimde eşyalarıma zarar veriyorum veya bağırıyorum. Bu oyunları oynayıpta sinirlenmeyenleri anlamıyorum ve çok kıskanıyorum, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakin kalmaya çalış. Derin derin nefes al bende öyle yapıyorum ama sırtında bir ağrı hissediyorsun.

Bunların sadece bir oyun olduğunu özümseyebilirsen sorunun kalmaz. Ama bunu özümsemek için 30 yaşına yaklaşman gerekiyor. Fizyolojik olarak bu yaşa kadar pek mümkün değil

1. Rekabetçi oyunlar oynamayacaksın.
2. "1." maddeyi yapamıyorsan geçici bir süre oynamayacaksın. En az 1-2 hafta.
3. Yakın arkadaşlarınla tüm takımı oluşturacak şekilde oyuna girebilirsin.
4. Evet ben de rekabetçi oyunları çok seviyorum ve ben de eskiden özellikle yaşım küçükken sinirleniyordum. Tabii ben zarar vermiyordum ama çok sinirleniyordum. Sonra bunların sonunun gelmeyeceğini anlayınca alttan almaya, kendi oyunumu en iyi şekilde oynamaya başladım. Özellikle solo oynarken. Takımlı rekabetçi oyunların kuralı bu, ya oynamayacaksın ya da olana bitene katlanacaksın. Bunun başka bir çaresi yok.

Geçer bir zaman sonra. Oyunda bir şey yapamayacağını düşününce ve kaybedince insan kendini kötü hissediyor.

Eğer oyun oynarken sinirleniyorsanız o oyunu çok fazla süre oynuyorsunuz demektir, size önerim fazla evde durmamak ve sosyelleşmektir.

Arkadaşlarınla oyna, onlarla muhabbet ederken lose alırsanda sen muhabbetine devam et sinirlenmezsin. Ayrıca oyunları daha iyi oynamak için bir şeyler öğren, öğrenmeye çalışırken stresini atarsın bir de yenilme oranın düşer, soulslike a gelince grind yap daha kolay kesersin böylece yenilmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…