MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #11 Arda ALB dedi: peki çözümü nedir ? Genişletmek için tıkla... Overclock kapamak veya sağlam stabil bir voltaj ayarı yapmak.
Arda ALB dedi: peki çözümü nedir ? Genişletmek için tıkla... Overclock kapamak veya sağlam stabil bir voltaj ayarı yapmak.
PropHeTe Kilopat Katılım 4 Temmuz 2011 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer Hiçlik yolcusu 21.422648, 39.826197 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kul 13 Kasım 2019 #12 Güç kaynağında yetmiyor,olabilir anlık beslemeyi keser bunun neticesinde sistem stabil çalışmaz.
Arda ALB Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 141 Çözümler 1 14 Kasım 2019 #13 PropHeTe dedi: Güç kaynağında yetmiyor,olabilir anlık beslemeyi keser bunun neticesinde sistem stabil çalışmaz. Genişletmek için tıkla... güç kaynağında sıkıntı yok diye düşünüyorum 500w bi güç kaynağım var MayCrasH dedi: Overclock kapamak veya sağlam stabil bir voltaj ayarı yapmak. Genişletmek için tıkla... oc yi kapatınca sanki düzelir gibi oldu ama ben oc yapmak istiyorum oc li nasıl kullanıcam ben bu sistemi ?
PropHeTe dedi: Güç kaynağında yetmiyor,olabilir anlık beslemeyi keser bunun neticesinde sistem stabil çalışmaz. Genişletmek için tıkla... güç kaynağında sıkıntı yok diye düşünüyorum 500w bi güç kaynağım var MayCrasH dedi: Overclock kapamak veya sağlam stabil bir voltaj ayarı yapmak. Genişletmek için tıkla... oc yi kapatınca sanki düzelir gibi oldu ama ben oc yapmak istiyorum oc li nasıl kullanıcam ben bu sistemi ?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2019 #14 Arda ALB dedi: güç kaynağında sıkıntı yok diye düşünüyorum 500w bi güç kaynağım var oc yi kapatınca sanki düzelir gibi oldu ama ben oc yapmak istiyorum oc li nasıl kullanıcam ben bu sistemi ? Genişletmek için tıkla... Overclock dan anlamıyorum. Fakat bu tür sorunlar overclock nedeniyle oluyor.
Arda ALB dedi: güç kaynağında sıkıntı yok diye düşünüyorum 500w bi güç kaynağım var oc yi kapatınca sanki düzelir gibi oldu ama ben oc yapmak istiyorum oc li nasıl kullanıcam ben bu sistemi ? Genişletmek için tıkla... Overclock dan anlamıyorum. Fakat bu tür sorunlar overclock nedeniyle oluyor.
Arda ALB Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 141 Çözümler 1 14 Kasım 2019 #15 overclock dan anlayan bu yardım etsin lütfen MayCrasH dedi: Overclock kapamak veya sağlam stabil bir voltaj ayarı yapmak. Genişletmek için tıkla... overclock kapatmama rağmen gene oldu Lütfen Yardım!!! MayCrasH dedi: Overclock kapamak veya sağlam stabil bir voltaj ayarı yapmak. Genişletmek için tıkla... Overclock kapattım ama hala aynı acaba sorun hdd de olabilirmi ? lütfen yardım eder misiniz? Son düzenleme: 29 Kasım 2019
overclock dan anlayan bu yardım etsin lütfen MayCrasH dedi: Overclock kapamak veya sağlam stabil bir voltaj ayarı yapmak. Genişletmek için tıkla... overclock kapatmama rağmen gene oldu Lütfen Yardım!!! MayCrasH dedi: Overclock kapamak veya sağlam stabil bir voltaj ayarı yapmak. Genişletmek için tıkla... Overclock kapattım ama hala aynı acaba sorun hdd de olabilirmi ? lütfen yardım eder misiniz?