Son 2 gündür aynı problemi yaşıyorum PC de oyuna girdikten sonra PC bir anda elektrik kesilmiş gibi siyah ekran veriyor ve tekrardan açılıyor. Bu ilk başta sadece Valorant'ta vardı bu sabah CS oynarken aynı sorunu CS'de de yaşadım.
Hocam ben sıkıntıyı kendim buldum
Benim pc ile odamdaki derindondurucu aynı prize bağlıydı pc çalışırken derindondurucuda çalıştığında voltaj dalgalanması yüzünden pc kendini korumaya alıp yeniden başlatıyordu
Eğer senin odanda da fazla akım çeken birşey varsa ona bak bide prizlerini kontrol et
Allaha şükür hiçbir parçam bozuk değilmiş
Hocam ben sıkıntıyı kendim buldum.
Benim PC ile odamdaki derindondurucu aynı prize bağlıydı PC çalışırken derindondurucuda çalıştığında voltaj dalgalanması yüzünden PC kendini korumaya alıp yeniden başlatıyordu.
Eğer senin odanda da fazla akım çeken bir şey varsa ona bak bir de prizlerini kontrol et.
Allah'a şükür hiçbir parçam bozuk değilmiş.
O zaman güç kaynağı gitmiş benim güç kaynağını da derin dondurucu bozdu.
Ve o sıkıntı devam ediyor
Çözüldü zannettim ama. Benim büyük ihtimal güç kaynağı bozuldu.
O zaman güç kaynağı gitmiş benim güç kaynağını da derin dondurucu bozdu.
Ve o sıkıntı devam ediyor
Çözüldü zannettim ama. Benim büyük ihtimal güç kaynağı bozuldu.
Benim güç kaynağı düzgün hocam galiba ekran kartında hata var format atacağım ama dosyaları yedekledim fakat internet sorunu yüzünden formatlamak istemiyorum tüm uygulamaları kurmak eziyet.
Benim güç kaynağı düzgün hocam galiba ekran kartında hata var format atacağım ama dosyaları yedekledim fakat internet sorunu yüzünden formatlamak istemiyorum tüm uygulamaları kurmak eziyet.