hakanolgor
Femtopat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- Corsair MP400 1TB
- Anakart
- Asus TUF B450M
Merhaba herkese,
Corsair MP400 1TB disk kullanıyorum.
Bu SSD'ye sadece Steam ya da Epic Games'teki oyunları yüklüyorum, sistem diskim farklı.
Oyuna girdikten birkaç dakika sonra beni masaüstüne attı ve oyun kapandı. SSD'nin içine girdiğimde Epic Games içindeki oyun dosyalarının silindiğini fark ettim.
Klasörler duruyor ama boyutuna baktığımda 50-100 MB gibi gereksiz dosyaların kaldığını gördüm.
Oyundan atmasının temel sebebi bu.
Aynı şeyi Steam'de birkaç oyunda da yaşamıştım.
Dosyalar silindikten sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda hepsi geri geliyor.
Tekrar oyuna giriyorum, birkaç dakika oynuyorum ve tekrar aynı şeyi yaşıyorum.
Bu hatayı şimdiye kadar PUBG ve GTA 5 oyunlarında yaşadım. PUBG'yi C: Diskine taşıdığımda problemim çözüldü.
Ayrıca bu hatayı 1 hafta önce PUBG oyununda aldım,
Yaklaşık 3-4 gündür GTA 5'i sorunsuz oynuyorum ama şimdi tekrar problem başladı.
Ne yapmalıyım?
Corsair MP400 1TB disk kullanıyorum.
Bu SSD'ye sadece Steam ya da Epic Games'teki oyunları yüklüyorum, sistem diskim farklı.
Oyuna girdikten birkaç dakika sonra beni masaüstüne attı ve oyun kapandı. SSD'nin içine girdiğimde Epic Games içindeki oyun dosyalarının silindiğini fark ettim.
Klasörler duruyor ama boyutuna baktığımda 50-100 MB gibi gereksiz dosyaların kaldığını gördüm.
Oyundan atmasının temel sebebi bu.
Aynı şeyi Steam'de birkaç oyunda da yaşamıştım.
Dosyalar silindikten sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda hepsi geri geliyor.
Tekrar oyuna giriyorum, birkaç dakika oynuyorum ve tekrar aynı şeyi yaşıyorum.
Bu hatayı şimdiye kadar PUBG ve GTA 5 oyunlarında yaşadım. PUBG'yi C: Diskine taşıdığımda problemim çözüldü.
Ayrıca bu hatayı 1 hafta önce PUBG oyununda aldım,
Yaklaşık 3-4 gündür GTA 5'i sorunsuz oynuyorum ama şimdi tekrar problem başladı.
Ne yapmalıyım?