Oyun oynarken Steam indirmesi yavaşlıyor

T.Tinuviel

Hectopat
Arkadaşlar Steam'de oyun indirirken Wolfenstein oynayayim diyorum oyuna girince indirme hizi 100 KB düşüyor. Cikiyorum eski hizina geri dönüyor. "oyun esnasında indirmelere izin ver" i açtım yine olmadi ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Steam'de oyun indirirken Wolfenstein oynayayim diyorum oyuna girince indirme hizi 100 KB düşüyor. Cikiyorum eski hizina geri dönüyor. "oyun esnasında indirmelere izin ver" i açtım yine olmadi ne yapmam gerekiyor?

Oyuna girince yavaşlar gayet normal. İndirme hızın az ise indirme önbelliğini temizlemeni öneririm indirme hızını uçurur.

Gayet normal, internetin bir kısmını oyuna harcıyor, her şey için geçerli bu. Xbox, PlayStation, Switch.

Eğer Steam'de indirme önbelleiğini temizlersen indirme hızın bayağı bir uçar denemeni tavsiye ederim.

Oyuna girince yavaşlar gayet normal. İndirme hızın az ise indirme önbelliğini temizlemeni öneririm indirme hızını uçurur.
Suan indirme yapiyor temizlersem indirme sifirlanmaz degil mi?

Oyunda bilgisayarını zorladığı için gayet normal. Sadece internet değil mesele.
Hocam return the caste wolfenstein oynuyorum mazi olsun diye

Yok sıfırlanmaz sadece hesabına tekrar nereden sıfırlayacağım hocam.

Yok sıfırlanmaz sadece hesabına tekrar giriş yapman gerekecek.

Nereden sifirlayacagim hocam.

Yok sıfırlanmaz sadece hesabına tekrar giriş yapman gerekecek.

Hocam 60 GB indirdigim oyun sıfırlandı.

1 gundur 60 GB inmesini bekliyorum bir bilgi verirken birazcim düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:

İndirmenin devam etmediğine emin misin?

Steam'de bir oyunu duraklatıp indirmeye devam edersen indirmeye devam eder aynı mantık indirmeye devam etmediğine emin misin?

Son düzenleme:
İndirmenin devam etmediğine emin misin?

Steam'de bir oyunu duraklatıp indirmeye devam edersen indirmeye devam eder aynı mantık indirmeye devam etmediğine emin misin?
Etmiyor hocam, onbellegi sifirla dedi arkadas sifirladim tüm indirme baştan basladi 80 gb oyun dun saat 12 de beri indiriyordu 1mb internetim, simdi 1 gun daha bekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…