Aduketci Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 340 2 Mart 2022 #1 Oyun oynarken aşağıda şu hatayı (2 tane sekme olarak çıktı) aldım 2 kere ikisinde de oyun dondu kapatmak zorunda kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2022
Oyun oynarken aşağıda şu hatayı (2 tane sekme olarak çıktı) aldım 2 kere ikisinde de oyun dondu kapatmak zorunda kaldım.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 2 Mart 2022 #2 Hangi oyun ? Artı 0 Eksi
KS KS Aduketci Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 340 2 Mart 2022 #3 emregunel0 dedi: Hangi oyun ? Genişletmek için tıkla... Valorant. Artı 0 Eksi
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 2 Mart 2022 #4 Aduketci dedi: Valorant. Genişletmek için tıkla... League of legends'dede oluyordu bende eskiden. Demekki Riot games ile alakalı bir durum. Artı 0 Eksi
Aduketci dedi: Valorant. Genişletmek için tıkla... League of legends'dede oluyordu bende eskiden. Demekki Riot games ile alakalı bir durum.
KS KS Aduketci Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 340 2 Mart 2022 #5 Pismaniyee dedi: League of legends'dede oluyordu bende eskiden. Demekki Riot games ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Umarım tekrar çıkmaz, zaten çok sinirliyim Origin'den hiç bir oyunu açamıyorum, hepsi ya hata yada kapanma sorunu ile açılıyor. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: League of legends'dede oluyordu bende eskiden. Demekki Riot games ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Umarım tekrar çıkmaz, zaten çok sinirliyim Origin'den hiç bir oyunu açamıyorum, hepsi ya hata yada kapanma sorunu ile açılıyor.