ÖmerTugra Picopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar tabletimden oyun oynadıktan sonra tabletim aşırı ısındı, nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar tabletimden oyun oynadıktan sonra tabletim aşırı ısındı, nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.794 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Eylül 2024 #2 ÖmerTugra dedi: Arkadaşlar tabletimden oyun oynadıktan sonra tabletim aşırı ısındı, nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabletin modeli ne, hangi oyun, şarjda mı oynadınız, kaç saat oynadınız?
ÖmerTugra dedi: Arkadaşlar tabletimden oyun oynadıktan sonra tabletim aşırı ısındı, nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabletin modeli ne, hangi oyun, şarjda mı oynadınız, kaç saat oynadınız?
Kerim_37 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 13700HX Rtx 4080 Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 ÖmerTugra dedi: Arkadaşlar tabletimden oyun oynadıktan sonra tabletim aşırı ısındı, nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabletin modeli ne sıcaklık değerleri nasıl ve hangi oyun?
ÖmerTugra dedi: Arkadaşlar tabletimden oyun oynadıktan sonra tabletim aşırı ısındı, nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabletin modeli ne sıcaklık değerleri nasıl ve hangi oyun?
Opikanaba Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 603 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #4 ÖmerTugra dedi: Arkadaşlar tabletimden oyun oynadıktan sonra tabletim aşırı ısındı, nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabletin yük altına giriyor ve onu soğutmak için pek bir şey de yok bu yüzden ısınıyor.
ÖmerTugra dedi: Arkadaşlar tabletimden oyun oynadıktan sonra tabletim aşırı ısındı, nedeni nedir? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabletin yük altına giriyor ve onu soğutmak için pek bir şey de yok bu yüzden ısınıyor.
ÖmerTugra Picopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #5 Samsung Tab A7 ve Brawl Stars oynuyordum arkadaşlar.
Yahya Giray Esen Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #6 Zaten çoğu tablet ısınıyor benimki gibi. Telefonun varsa telefondan oyna.
Kerim_37 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 13700HX Rtx 4080 Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #7 ÖmerTugra dedi: Samsung Tab A7 ve Brawl Stars oynuyordum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Aynı tablet bende vardı kolay kolay ısınmazdı virüs olma ihtimali var mı?
ÖmerTugra dedi: Samsung Tab A7 ve Brawl Stars oynuyordum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Aynı tablet bende vardı kolay kolay ısınmazdı virüs olma ihtimali var mı?
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.794 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Eylül 2024 #8 Normal ısınması hava da sıcak zaten.
ÖmerTugra Picopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #9 Kerim_37 dedi: Aynı tablet bende vardı kolay kolay ısınmazdı virüs olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs yoktur YouTube falan giriyorum.
Kerim_37 dedi: Aynı tablet bende vardı kolay kolay ısınmazdı virüs olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs yoktur YouTube falan giriyorum.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.270 Çözümler 2 6 Eylül 2024 #10 Soğutucu şart.