Çözüldü Oyun oynarken tam ekrandan çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nar Ekşisi

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake S200 TG 550W 80+ ATX Mid Tower Kasa
GIGABYTE H610M K DDR4 3200MHz Soket 1700 mATX Anakart
Intel Core i3 13100F
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB
GoodRam 16GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram
GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD
Meslek
+
Merhaba. Ben FC 25 de iken aralıklı olarak ekran kararıyor oyun ekranı küçülüyor ve başka pencereye atıyor tam ekran veya pencerelide iken de böyle yapıyor eski monitörden yeni monitöre geçince oldu bu önce ki monitörü 1366 ya 768'di şimdiki 1920'ye 1080 oyunun ayarlarına giriyorum. Ayarları düzeltiyorum ama hala aynı sürücüm güncel diğer oyunlarda böyle bir şey yok. Neden oluyor anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Pencereli ve kenarsız pencere de çalışıyor ama bu sefer de 30 Hz'ye kilitleniyor oyun anlamadım.

Mesela oyun ayarlarından tam ekran yapıp alt enter yapınca olmuyor oyundan pencereliye çekince oluyor.

Eski ekranı takıp oyuna girdim ayarlara falan baktım bir şeyler denedim oldu şu an oynayabiliyorum ama neden eski ekran gerekli onu bilemeyeceğim.
Pencereli ve kenarsız pencere de çalışıyor ama bu sefer de 30 Hz'ye kilitleniyor oyun anlamadım.

Mesela oyun ayarlarından tam ekran yapıp alt enter yapınca olmuyor oyundan pencereliye çekince oluyor.

Eski ekranı takıp oyuna girdim ayarlara falan baktım bir şeyler denedim oldu şu an oynayabiliyorum ama neden eski ekran gerekli onu bilemeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı