Oyun oynarken tek tuş ile YouTube ses kısma

Alkank35

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi, oyun oynarken müzikte dinliyorum bazı zamanlar müziği kapatmam gerekiyor. Bu işlemi Alt Tab yapmadan tek tuş ile nasıl kapatırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows tuşu + g oradan sese girip nereden müzik dinliyorsanız kısabilirsiniz diğer türlü nasıl olur bilemiyorum.

Klavyede fn tuşuyla beraber bir tuş bu iş için işe arayabilir. Hangi tuş olduğu klavyeden klavyeye değişir.

Windows 10 2004 sürümünde ses kısma butonu ile uygulamaların sesleri de birbirinden bağımsız olarak denetlenebiliyor bildiğim kadarıyla.

Ben Spotify, YouTube gibi sitelerde klavyenin play & pause tuşunu kullanıyorum. W10 işletim sistemim var, sende bu tuş yok ise Fn ile atamalı olabilir, deneyebilirsin.

Ben Spotify, YouTube gibi sitelerde klavyenin play & pause tuşunu kullanıyorum. W10 işletim sistemim var, sende bu tuş yok ise Fn ile atamalı olabilir, deneyebilirsin.
Şimdi hocam bende Fn tuşu yok masaüstü Pc yani klavye' de 20 liralık dandik bir klavye play & pause tuşu varsa'da nasıl bir simgeye sahip bu tuşlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…