Oyun Oynarken Titreme ve Dokular Geç Yüklenme Sorunu

• Konuyu başlatan ÇAD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 27.845

ÇAD

Hectopat
Merhabalar geçenlerde benimde başıma gelen bir problemi söylemek istiyorum. Oyun oynarken gölgeler titriyor, dokular geç yükleniyor vs. O kadar gıcık bir problem ki oyunlardan soğutuyor. Problemi çözmek için ekran kartını değiştiriyorsunuz, çözülmüyor. İşlemci, anakart, ram belki onlarda sorun vardır deyip değiştiriyorsunuz ve yine çözülmüyor. Bilgisayarı komple değiştiriyorsunuz ve yine devam ediyor. Çok garip ir sorun, ve çözümü yok. Geforce forumunda bayağı mağdur bir kullanıcı sayısı var, bende içlerindeyim.

https://forums.geforce.com/default/...hadows-texture-popins-gtx-960-970-980-ect-/1/

Bakalım ne olacak, bu nasıl bir teknolojidir kafam almıyor. Bu sorun AMD'de de varmış.

Örnek olarak bir video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimsenin fikri yok mu? Görülmeyen varlıklar tarafından mı seçildik biz yani? :/

Beyler sanırım bendede oluyor fps 200-250 ama sadece görüntülerde böle kasmalar oluoşuyor titreme ve görüntü atlama oluyor görüntü geç geliyor görüntü yetişemiyor sanırım azcık menülerdede öle yani mesela tümsekli bi el arabasını çekin titrer kasar ya böle hafif zorlanır onun gibi bişi.. sürekli olmuyor ama arada çaktırmadan kastırıyor videoda fark ediyorsun yani zor servise götürsme yok bişi der nerdeyse bunun çözümü bilen yokmu arkadaşlar tabi benimki ile bu aynı sorunmu çözemedim ayın ise çözümünü buldunmu ne tavsiye edersin napcaz ?

Dostum videoyu izledim ve benzer sorun bende de var uzun süredir bu sorun üzerine araştırma yapıyorum, bilgisayarını değiştirdiği halde sorunu çözülemeyenler var. Belki bu diyeceklerim bazı kişiler için saçma gelebilir ama sorunun kaynağı monitör, işletim sistemi veya bilgisayara bağlı bir aygıttan kaynaklanıyor. Bende de bu sorun varken yeni bilgisayar aldım ve sorunun hala devam ettiğini gördüm, fps olması gereken değerde olmasına rağmen gereksiz bir kasma ve ağırlık oluşuyor bilgisayarda. Recep ağabeyin bu konuya el atacağını düşünüyorum benimde tek çarem o kaldı. Ne internet kafelere ne bilgisayarcılara gittim hiç biri sorunun asıl kaynağını bulamadı. Eminim Recep baltaş gibi bir bilgisayar dahisi bu sorunu çözebilir. Recep ağabeyi konuya eklerseniz çok sevinirim.

Aynı sorun bende de oldu, dediğini yaptım cpu0 seçince normal görüntü oluyor ama sonra aşağı alıp tekrar hepsini seçince aynı kalıyor ve sorun bütün oyunlar da oluyor hatta film izlerken bile gölgeler pikselleşiyor.

Aynı sorun bende de var acaba neden böyle oluyor videolar hd gözükmüyor oyunlar titriyor fps yüksek olmasına rağmen düşük gibi oynuyorum ara sahneler de bile 1080p olmasına rağmen hd gözükmüyor oyun.

Youtube'da böyle bir yorum gördüm arkadaşlar. Kısaca sorunun PSU dan kaynaklı olduğunu söylüyor ben değiştireceğim kendi güç kaynağımı sorun çözülürse mesaj atarım buraya.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    7,5 KB · Görüntüleme: 337
Valla, düzeldi sanırım yani eskisi gibi rahatsız etmiyor. Ama PSU ile birlikte işlemci,anakart ve RAM de değiştirdim o yüzden kesin bilgi veremiyeceğim kb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…