U utkudream Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 6 6 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar merhaba. Sahip olduğum bilgisayar 5 senelik. Oyun oynarken, bir anda bütün USB'leri okumuyor. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2018
Arkadaşlar merhaba. Sahip olduğum bilgisayar 5 senelik. Oyun oynarken, bir anda bütün USB'leri okumuyor. Çözümü var mıdır?
KullanıcıM Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 99 Çözümler 1 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2018 #2 USB sürücülerini kontrol ettiniz mi ? Artı 0 Eksi
KS KS U utkudream Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 6 6 Temmuz 2018 #3 KullanıcıM dedi: USB sürücülerini kontrol ettiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
KullanıcıM Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 99 Çözümler 1 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2018 #4 Sürücülerde bir sorun olabilir diye düşünüyorum eğer sorun sürücülerde değilse anakartınızın usb girişlerinde bir sorun olabilir diye düşünüyorum Artı 0 Eksi
Sürücülerde bir sorun olabilir diye düşünüyorum eğer sorun sürücülerde değilse anakartınızın usb girişlerinde bir sorun olabilir diye düşünüyorum