ilyaso3437 Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #1 Bir oyun açtığımda yan ekranımdaki uygulamalar kayıyor bunu nasıl düzeltirim? Videosunu çektim isterseniz bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2019
Bir oyun açtığımda yan ekranımdaki uygulamalar kayıyor bunu nasıl düzeltirim? Videosunu çektim isterseniz bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Ekim 2019 #2 bence genel bir durum orda bir uygulama açılınca ordaki uygulamada kayabilir bu devamlı olmaz sadece oyun açıp kapatınca olur diye düşünüyorum. NOT : Benim düşüncem.
bence genel bir durum orda bir uygulama açılınca ordaki uygulamada kayabilir bu devamlı olmaz sadece oyun açıp kapatınca olur diye düşünüyorum. NOT : Benim düşüncem.
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 12 Ekim 2019 #3 Videoya çekmeden arkaplanı değiştirseydiniz keşke belki modlar laf eder vs. Oyunlar tam ekran değil mi?
Videoya çekmeden arkaplanı değiştirseydiniz keşke belki modlar laf eder vs. Oyunlar tam ekran değil mi?
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Ekim 2019 #4 Yasin Temel dedi: Videoya çekmeden arkaplanı değiştirseydiniz keşke Genişletmek için tıkla... Aa Farketmemişim . Bencede değiştir ban yiyebilirsin veya mute.
Yasin Temel dedi: Videoya çekmeden arkaplanı değiştirseydiniz keşke Genişletmek için tıkla... Aa Farketmemişim . Bencede değiştir ban yiyebilirsin veya mute.
ilyaso3437 Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #5 Yasin Temel dedi: Videoya çekmeden arkaplanı değiştirseydiniz keşke belki modlar laf eder vs. Oyunlar tam ekran değil mi? Genişletmek için tıkla... onu fark etmedim şkfsagjhklşad aa12 dedi: Aa Farketmemişim . Bencede değiştir ban yiyebilirsin veya mute. Genişletmek için tıkla... video açınca geliyor ya sıkıntı yok bence aa12 dedi: bence genel bir durum orda bir uygulama açılınca ordaki uygulamada kayabilir bu devamlı olmaz sadece oyun açıp kapatınca olur diye düşünüyorum. NOT : Benim düşüncem. Genişletmek için tıkla... dlive üzerinden yayın yapıyorum bu bana sıkıntı çıkarıyor obs ve chati göremiyorum
Yasin Temel dedi: Videoya çekmeden arkaplanı değiştirseydiniz keşke belki modlar laf eder vs. Oyunlar tam ekran değil mi? Genişletmek için tıkla... onu fark etmedim şkfsagjhklşad aa12 dedi: Aa Farketmemişim . Bencede değiştir ban yiyebilirsin veya mute. Genişletmek için tıkla... video açınca geliyor ya sıkıntı yok bence aa12 dedi: bence genel bir durum orda bir uygulama açılınca ordaki uygulamada kayabilir bu devamlı olmaz sadece oyun açıp kapatınca olur diye düşünüyorum. NOT : Benim düşüncem. Genişletmek için tıkla... dlive üzerinden yayın yapıyorum bu bana sıkıntı çıkarıyor obs ve chati göremiyorum
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 12 Ekim 2019 #6 ilyaso3437 dedi: onu fark etmedim şkfsagjhklşad video açınca geliyor ya sıkıntı yok bence Genişletmek için tıkla... Aslında bence de sorun yok masaüstü arkaplanına da karışmazlar herhalde. Neyse konu dağılmasın.
ilyaso3437 dedi: onu fark etmedim şkfsagjhklşad video açınca geliyor ya sıkıntı yok bence Genişletmek için tıkla... Aslında bence de sorun yok masaüstü arkaplanına da karışmazlar herhalde. Neyse konu dağılmasın.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Ekim 2019 #7 ilyaso3437 dedi: onu fark etmedim şkfsagjhklşad video açınca geliyor ya sıkıntı yok bence dlive üzerinden yayın yapıyorum bu bana sıkıntı çıkarıyor obs ve chati göremiyorum Genişletmek için tıkla... Valla kanka ne diyim ben yaşamıyorum öyle bir sorun açıkcası
ilyaso3437 dedi: onu fark etmedim şkfsagjhklşad video açınca geliyor ya sıkıntı yok bence dlive üzerinden yayın yapıyorum bu bana sıkıntı çıkarıyor obs ve chati göremiyorum Genişletmek için tıkla... Valla kanka ne diyim ben yaşamıyorum öyle bir sorun açıkcası
ilyaso3437 Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #8 aa12 dedi: Valla kanka ne diyim ben yaşamıyorum öyle bir sorun açıkcası Genişletmek için tıkla... sende kaymıyormu uygulamalar
aa12 dedi: Valla kanka ne diyim ben yaşamıyorum öyle bir sorun açıkcası Genişletmek için tıkla... sende kaymıyormu uygulamalar
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Ekim 2019 #9 ilyaso3437 dedi: sende kaymıyormu uygulamalar Genişletmek için tıkla... yok kaymıyor
ilyaso3437 Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #10 aa12 dedi: yok kaymıyor Genişletmek için tıkla... birde şey var ben mesela oyunda iken yan ekrandan birşey yaparken oyunu alta atıyor bu varmı yeni kullanmaya başladımda 2 ekran
aa12 dedi: yok kaymıyor Genişletmek için tıkla... birde şey var ben mesela oyunda iken yan ekrandan birşey yaparken oyunu alta atıyor bu varmı yeni kullanmaya başladımda 2 ekran