Oyun Oynarken Yayın Açınca FPS Düşmesi

EfeErdogdu

Decapat
Selamlar herkese, öncelikle ben Counter Strike Global Offensive'de normalde 200FPS alıyorum. Bu yayın açınca 30'a düşüyor, sebebi nedir?

Sistemim
* Casper Nirvana C700
* i5 5200U 2.20 ghz
* NVidia GeForce 840M
* 8GB RAM (Çift Kanal)

Dediğim gibi, bu soruna çözüm bulur musunuz lütfen?

Yayın açtığında OBS veya herhangi bir program işlemciye yüklendiği için FPS düşüşleri normal. İşlemcin zaten zayıf bir işlemci. Üstüne birde yayın programı yükleniyor dayanamıyor.

Yayın açtığında OBS veya herhangi bir program işlemciye yüklendiği için FPS düşüşleri normal. İşlemcin zaten zayıf bir işlemci. Üstüne birde yayın programı yükleniyor dayanamıyor.
Benim bu 2.hesabım. Teşekkürler söylediğiniz için ama bu elimdeki bilgisayar ilk geldiğinde çok da iyi yayın yapıyordum. Format atsam düzelir mi?
Düşer gayet normal de o ekran kartının 200 fps verdiğine inanman.
Zaten CS:GO işlemci bazlıdır. Ekran kartıyla alakalı değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın açtığında FPS nin düşmesi çok normal yayın açman işlemcini kullandığı için, ve işlemci yeteri kadar iyi olmadığı için, aynı anda oyun oynaman zor.

Hiç düşündünüz mü yayıncılar onbinlerce liralık bilgisayarlar kullanıyorlar acaba neden diye? Yayın haricinde bile 200 Fps almanız mucize.
Yayın açtığınızda işlemciye çok yük biner. En azından stabil bir yayın için i5 8400, Ryzen 5 2600 üstü bir işlemci ve 16GB RAM'e ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. 8GB RAM bu günlerde sadece oyunlara bile yetmezken yayındayken aşırı derece sorun oluşturacağını düşünüyorum.
Şu anki sistemimle ben bile yayın açamıyorum çünkü işlemcim fazlasıyla düşük.

Zaten CS:GO işlemci bazlıdır. Ekran kartıyla alakalı değildir.

Keşke bütün oyunlar onun gibi olsa. Yeni oyunlar bizi yeni bilgisayar almaya itmeye çalışacağına, oyunu deli gibi oynamaya itmeye odaklı olsalar. Rahat rahat oynasak. Beğendiğimizde kalsak istediğimiz kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…