Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 16 Haziran 2022 #11 Gucccuk gurbaaaa dedi: Hocam birlikte barbi giydirmece Keloğlan bilmece ve fil necati yapboz oyunları oynayabiliriz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Discord verin oynayalım.
Gucccuk gurbaaaa dedi: Hocam birlikte barbi giydirmece Keloğlan bilmece ve fil necati yapboz oyunları oynayabiliriz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Discord verin oynayalım.
A AndreasPistiolis Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #12 260112 dedi: Hangi tür oyunları oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... her tür oyunu oynarım, kötü oynadığım oyun hiç olmadı bugüne kadar. the_bkp dedi: Hocam 12. Sınıf olmuş olmadınız mı? Hem ders çalışıp hem oyun oynayabiliyor musunuz? Bunun sırrını bana da verirseniz sizinle her tür oyun oynarım. Genişletmek için tıkla... Daha 1 sene var çok kasmıyorum açıkçası, ayrıca abim yurt dışında ben oradan yolumu bulurum.(teşekkür aldım bu dönem) Emrw dedi: Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... her türlü oyunu severim, yeter ki oynayacağım arkadaşım olsun. Caner2383 dedi: Korku oyunu falan oynuyorsanız söyleyin. Genişletmek için tıkla... oynarım, daha önce oynamıştım ve sevmiştim. Arkadaşım olursa oynarım tabii ki.
260112 dedi: Hangi tür oyunları oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... her tür oyunu oynarım, kötü oynadığım oyun hiç olmadı bugüne kadar. the_bkp dedi: Hocam 12. Sınıf olmuş olmadınız mı? Hem ders çalışıp hem oyun oynayabiliyor musunuz? Bunun sırrını bana da verirseniz sizinle her tür oyun oynarım. Genişletmek için tıkla... Daha 1 sene var çok kasmıyorum açıkçası, ayrıca abim yurt dışında ben oradan yolumu bulurum.(teşekkür aldım bu dönem) Emrw dedi: Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... her türlü oyunu severim, yeter ki oynayacağım arkadaşım olsun. Caner2383 dedi: Korku oyunu falan oynuyorsanız söyleyin. Genişletmek için tıkla... oynarım, daha önce oynamıştım ve sevmiştim. Arkadaşım olursa oynarım tabii ki.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #13 AndreasPistiolis dedi: Her tür oyunu oynarım, kötü oynadığım oyun hiç olmadı bugüne kadar. Daha 1 sene var çok kasmıyorum açıkçası, ayrıca abim yurt dışında ben oradan yolumu bulurum.(teşekkür aldım bu dönem) Her türlü oyunu severim, yeter ki oynayacağım arkadaşım olsun. Genişletmek için tıkla... Minecraft var. Size uyarsa oynayalım. PC'de oyun kalmadı oynanabilecek tüm oyunları denedim.
AndreasPistiolis dedi: Her tür oyunu oynarım, kötü oynadığım oyun hiç olmadı bugüne kadar. Daha 1 sene var çok kasmıyorum açıkçası, ayrıca abim yurt dışında ben oradan yolumu bulurum.(teşekkür aldım bu dönem) Her türlü oyunu severim, yeter ki oynayacağım arkadaşım olsun. Genişletmek için tıkla... Minecraft var. Size uyarsa oynayalım. PC'de oyun kalmadı oynanabilecek tüm oyunları denedim.
A AndreasPistiolis Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #14 Caner2383 dedi: Minecraft var. Size uyarsa oynayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam minecraft çok oynadım zamanında, artık sarmıyor beni.
Caner2383 dedi: Minecraft var. Size uyarsa oynayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam minecraft çok oynadım zamanında, artık sarmıyor beni.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #15 AndreasPistiolis dedi: Hocam minecraft çok oynadım zamanında, artık sarmıyor beni. Genişletmek için tıkla... Sizde hangi oyunlar var?
AndreasPistiolis dedi: Hocam minecraft çok oynadım zamanında, artık sarmıyor beni. Genişletmek için tıkla... Sizde hangi oyunlar var?
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 16 Haziran 2022 #16 AndreasPistiolis dedi: Hocam Minecraft çok oynadım zamanında, artık sarmıyor beni. Genişletmek için tıkla... İsterseniz divinity 2 oynayabiliriz.
AndreasPistiolis dedi: Hocam Minecraft çok oynadım zamanında, artık sarmıyor beni. Genişletmek için tıkla... İsterseniz divinity 2 oynayabiliriz.
A AndreasPistiolis Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #17 Cole McCree dedi: İsterseniz divinity 2 oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... kaç TL oyun hocam, bide sen orjinal mi satın aldın?
Cole McCree dedi: İsterseniz divinity 2 oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... kaç TL oyun hocam, bide sen orjinal mi satın aldın?
M MacTavishAO Picopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 403 Çözümler 1 16 Haziran 2022 #18 AndreasPistiolis dedi: 17 yaşındayım, reel hayatımda 2000 tane arkadaşım var, çoğunun en sevdiği arkadaşı benim. Sanalda oyun oynayacak bir tane arkadaşım yok. Sistemim gayet iyi, her türlü oyunu oynayabileceğim bir ekip arıyorum, ya da arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bende de durum aynı. Bir sürü arkadaşım var ama çoğu neredeyse hiçbiri oyun oynamıyor.
AndreasPistiolis dedi: 17 yaşındayım, reel hayatımda 2000 tane arkadaşım var, çoğunun en sevdiği arkadaşı benim. Sanalda oyun oynayacak bir tane arkadaşım yok. Sistemim gayet iyi, her türlü oyunu oynayabileceğim bir ekip arıyorum, ya da arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bende de durum aynı. Bir sürü arkadaşım var ama çoğu neredeyse hiçbiri oyun oynamıyor.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 16 Haziran 2022 #19 AndreasPistiolis dedi: Kaç TL oyun hocam, bir de sen orijinal mi satın aldın? Genişletmek için tıkla... Oyun 75 TL. Orijinal satın aldım evet. İzometrik RPG türünde oyunları seviyorsanız almanızı öneririm.
AndreasPistiolis dedi: Kaç TL oyun hocam, bir de sen orijinal mi satın aldın? Genişletmek için tıkla... Oyun 75 TL. Orijinal satın aldım evet. İzometrik RPG türünde oyunları seviyorsanız almanızı öneririm.
irmik14 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #20 AndreasPistiolis dedi: olabilir Genişletmek için tıkla... steam dc vb yerlerdeki isimlerini profillerini falan yazarsan ekleyeyim oynayalım steam vb platformlardaki isimlerini verirsen ekleyeyim oynayalım
AndreasPistiolis dedi: olabilir Genişletmek için tıkla... steam dc vb yerlerdeki isimlerini profillerini falan yazarsan ekleyeyim oynayalım steam vb platformlardaki isimlerini verirsen ekleyeyim oynayalım