Merhaba arkadaşlar, ben oyun FPS arttırıcı uygulamalar ile ilgili bilgilendirilmek istiyorum. Yardımcı uygulamalar işe yarar mı? Mesela hangileri? (örneğin Smart Game Booster 5)
Merhaba arkadaşlar, ben oyun FPS arttırıcı uygulamalar ile ilgili bilgilendirilmek istiyorum. Yardımcı uygulamalar işe yarar mı? Mesela hangileri? (örneğin Smart Game Booster 5)
Razer Cortex Kullanabilirsiniz. 3. Parti yazılımlar önermiyorum fakat çok kötü ise deneyebilirsiniz. Bazen bu Uygulamalar hızlandıracağına yavaşlatabiliyor.
Razer Cortex kullanabilirsiniz. 3. parti yazılımlar önermiyorum fakat çok kötü ise deneyebilirsiniz. Bazen bu uygulamalar hızlandıracağına yavaşlatabiliyor.
Sisteminizin donanımları aynı olduğu için fazla bir şey beklemeyin. Belki önceliği oyuna verir veya islemci, ekran kartı kullanımını maksimuma çıkarır. Fakat çok bir şey fark etmez.
Merhaba arkadaşlar, ben oyun FPS arttırıcı uygulamalar ile ilgili bilgilendirilmek istiyorum. Yardımcı uygulamalar işe yarar mı? Mesela hangileri? (örneğin Smart Game booster 5)
Razer Cortex işe yarıyor fakat, Benim önerdiğim Program, Mem Reduct Oyun ile alakasız ama Gereksiz çalışan ne varsa RAM'ı boşaltıyor ve RAM Sınırlaması koyabiliyorsun.