Oyun performansı düşme sorunu

SeverusSnape.

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarın oyun performansı bazen düşüyor. Buna virüsün neden olduğunu düşünüyorum. Çünkü formattan sonra bunlar yaşanmıyordu. Antivirüs iyi korumuyor galiba. Avast Free kullanıyorum. Akıllı taramayı çalıştırdığımda performans sorunu buluyor. Gidermesi için satın almamı istiyor. Sizce satın almalı mıyım? Sistemi zinde tutar mı? Ya da bana program önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma sorunu olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi ısı değerlerini paylaşır mısınız?

Ücretli olarak Kaspersky, Bitdefender veya Norton. Ücretsiz olarak da Panda veya Comodo Antivirüs kullanabilirsiniz.

Isınma sorunu olabilir. MSI Afterburner ile oyun içi ısı değerlerini paylaşır mısınız?

Ücretli olarak Kaspersky, Bitdefender veya Norton. Ücretsiz olarak da Panda veya Comodo Antivirüs kullanabilirsiniz.
İsi sorunu yok. Combofix işe yarar mı.

CPU 60'ı geçmiyor GPU 70'i. Dediğiniz adımları bi deneyim.

İlk önce AdwCleaner ile temizleyin, CCleaner da kullanın. Daha sonra İnternet Security kurun. Isı değerleri ne durumda?
söylediğiniz programları indirdim bi takım hatalar buldular giderdim şimdi daha iyi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…