Oyun Performansı Sorunu

Samet Fatih

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar olay az önce oldu. CS:GO oynuyordum her zamanki gibi. Oyunda 80-90 FPS alıyordum ama 1-2 dakika içinde acayip bir şekilde FPS düşüşü oldu, oyun 10-17 FPS'e kadar düştü ve yükselmedi. Neden böyle bir şey oldu hiçbir fikrim yok. Surekli online oyunlar oynayan bir insanım, FPS benim için çok önemlidir. Lütfen yardım edin.
Bu arada oyundan kaynaklı olduğunu sanmıştım ama Euro Truck Simulator 2'ye girdiğimde 40-50 FPS'in 5-10 FPS'e düştüğünü gördüm. Ne yapmam lazım? Şu an Avast'la virüs taraması yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın laptop nedir?

Arkadaşlar olay az önce oldu. CS:GO oynuyordum her zamanki gibi. Oyunda 80-90 FPS alıyordum ama 1-2 dakika içinde acayip bir şekilde FPS düşüşü oldu, oyun 10-17 FPS'e kadar düştü ve yükselmedi. Neden böyle bir şey oldu hiçbir fikrim yok. Surekli online oyunlar oynayan bir insanım, FPS benim için çok önemlidir. Lütfen yardım edin.
Bu arada oyundan kaynaklı olduğunu sanmıştım ama Euro Truck Simulator 2'ye girdiğimde 40-50 FPS'in 5-10 FPS'e düştüğünü gördüm. Ne yapmam lazım? Şu an Avast'la virüs taraması yapıyorum.
Termal macununuzu yenilemeyi deneyin ve laptop içindeki tozları temizleyin.

Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın ama sorunun çözümünü buldum laptop fanı devreye girmemiş kapattıktan 1-2 dakika sonra çalıştırdığımda sorun düzeldi teşekkürler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı