Oyun performansını arttırmak için ne yapılmalı?

Buraktas95

Hectopat
Daha fazla  
Oyun ve genel PC performasını arttırmak için ne yapılmalı? Oyunlardaki kekemelikten anlık FPS düşmelerinden gecikmeleden kurtulmak için neler yapılmalı? Bir rehber varsa yönlendirirsenizde çok memnun olurum.

Oynadığım oyunlar Rust, LoL, Valorant.
Donanım Ryzen 5 3600, RTX 3070, ROG STRIX B550-E, 16 GB 3200MHz RAM.
Ekran içinde ayarlamalar yapılmalıysa lütfen belirtin veya yönlendirin arkadaşlar.
İşlemcim ekran kartım anakartım RAM'im tüm testlerini yaptım sağlam ve sıcaklıklar ideal. Yorum yapacak yönlendirecek herkese şimdiden çok çok teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle fps drop yemek ne abi şaka falan mı?

Bu sistemle FPS drop yediğinize emin misiniz? Ya da 8K falan mı oynuyorsunuz Valorant'ı?

Öncelikle hayırlı günler, olabildiğince boş alan bırakmaya çalışın, RAM temizliğini aksatmayın, güncellemeri aksatmayın. (özellikle Windows 10 ise) ayrıca bu sistemde drop yediğinize emin misiniz hocam? Yani örneğin 99 FPS'den 88'e düşüyorsa falan buna drop denmez. Ama gerçekten; drop oluyorsa göstermekte fayda var, hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…