Kayra342727
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Hades, Cyberpunk ve CS2'deki profiller arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel? Başka tavsiyelerinizde varsa bakabilirim.
Hocam öyle yapmak istiyorum ama arkada arka planlar şeffaf olarak gözüküyor mesela fotoğraftaki gibi onu normal hareketli arka plan alarak yapabiliyor muyum?Kendi profilini kendin yap, oyun profilleri set olarak çirkin oluyor.![]()
Tam anlamadım ne demek istediğini nasıl bir profil istiyorsun örnek link atarsan söyleyeyim.Hocam öyle yapmak istiyorum ama arkada arka planlar şeffaf olarak gözüküyor mesela fotoğraftaki gibi onu normal hareketli arka plan alarak yapabiliyor muyum?
Tam anlamadım ne demek istediğini nasıl bir profil istiyorsun örnek link atarsan söyleyeyim.
Profil temanı değiştir.Eki Görüntüle 2251831
Mesela bakın hocam 1. profilin arkası gözüküyor arkadaki arka plan ortadaki profile geçmiş ancak 2. fotoğraf olan benim profilimde arkası gözükmüyor bunu nasıl yapacağım biliyor musunuz?Eki Görüntüle 2251832
https://steamcommunity.com/profiles/76561198823295317 Mesela bu profil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.