shocktroop
Hectopat
Yazılıma 0'dan başlayacağım ama sorun şu ki alan seçemiyorum. Hangi alan daha kolaydır? Hangisi daha kolay öğrenilir? Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Aslında çok çalışma amaçlı istemiyorum, merak ettiğim hangisinin öğrenimi daha kolay? Sanırım asıl soru bu. Hangisini öğrenmek sizce daha kolay? Öngördüğüm kadarıyla bence oyun kodlama daha zor gibi geliyor.Web iş fırsatları daha fazla.
Oyun yapmanın çok farklı bileşenleri var ve bence çok daha zor. Web daha kolay hele ki sıfırdan başlayan biri için.Aslında çok çalışma amaçlı istemiyorum, merak ettiğim hangisinin öğrenimi daha kolay? Sanırım asıl soru bu. Hangisini öğrenmek sizce daha kolay? Öngördüğüm kadarıyla bence oyun kodlama daha zor gibi geliyor.
Web daha kolay.Aslında çok çalışma amaçlı istemiyorum, merak ettiğim hangisinin öğrenimi daha kolay? Sanırım asıl soru bu. Hangisini öğrenmek sizce daha kolay? Öngördüğüm kadarıyla bence oyun kodlama daha zor gibi geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.