Oyun programlama mı Web programlama mı?

shocktroop

Hectopat
Makaleler
26
Yer
Trabzon
Yazılıma 0'dan başlayacağım ama sorun şu ki alan seçemiyorum. Hangi alan daha kolaydır? Hangisi daha kolay öğrenilir? Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Hangi alana yönelmek istiyorsan ona yönel. Ben karar veremem dersende Web daha kolay gözükür ama zorluğunu araştır. Kişiden kişiye değişir.

Web iş fırsatları daha fazla.
Aslında çok çalışma amaçlı istemiyorum, merak ettiğim hangisinin öğrenimi daha kolay? Sanırım asıl soru bu. Hangisini öğrenmek sizce daha kolay? Öngördüğüm kadarıyla bence oyun kodlama daha zor gibi geliyor.

Oyun yapmanın çok farklı bileşenleri var ve bence çok daha zor. Web daha kolay hele ki sıfırdan başlayan biri için.

Sırf merak ettiğin için öğrenmek istiyorsan sabah uyandığında hangisi ilgini çekiyorsa onunla uğraşabilirsin. Web programlama, oyun programlama göre nispeten daha basittir.
Çalışmak, para kazanmak için yapmak istiyorsan biraz pazar araştırması yapman gerekecek. Şirketler neyi talep ediyor serbest çalışırsan ne satabilirsin vs.

Web daha kolay.

Hiç biri sevilmeden yapılacak işler değil, ilgi alanın neyse ona yönel basitliğine göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…