yokedicioguz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 18 Eylül 2020 #1 Unity, GameMaker Studio kullandım hoşuma gitmedi saf kodlama diliyle yapmak istiyorum sonradan geçebilirim. IDE'lere C# hariç hangi dili önerirsiniz oyun programlama için? Mümkünse kursu varsa bedavaya atabilir misinz?
Unity, GameMaker Studio kullandım hoşuma gitmedi saf kodlama diliyle yapmak istiyorum sonradan geçebilirim. IDE'lere C# hariç hangi dili önerirsiniz oyun programlama için? Mümkünse kursu varsa bedavaya atabilir misinz?
yokedicioguz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 18 Eylül 2020 #3 Sarp.C dedi: Unreal Engine4. Cry Engine. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım yetmiyor ve saf programlama dili istedim.
Sarp.C dedi: Unreal Engine4. Cry Engine. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım yetmiyor ve saf programlama dili istedim.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.571 Makaleler 1 Çözümler 81 18 Eylül 2020 #4 Tutorial 1 : Opening a window Free tutorials for modern Opengl (3.3 and later) in C/C++ www.opengl-tutorial.org
Tutorial 1 : Opening a window Free tutorials for modern Opengl (3.3 and later) in C/C++ www.opengl-tutorial.org