Oyun programlatma kime yaptırılabilir?

cemdeniz7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir miktar param var oyun fikri her şeyi hazır. Güvenilir birine oyun yaptırmak istiyorum fakat nereden bulabilirim bilmiyorum. Bi'onluk, fiverr gibi sitelerin çok da güvenilir ya da düzgün bir iş yapacağını düşünmüyorum açıkçası. Nereden/Kime yaptırabilirim acaba?

LinkedIn, kariyer.net vb. yerden iş ilanı açıp birini işe alarak

R10'da oldukça başarılı arkadaşlar var. Referanslarını da açıkça görebilirsiniz.

Öncelikle tam olarak kimi nereden bulursunuz bilmiyorum fakat tavsiye vermek istiyorum.

Naçizane fikrim, en azından orta seviyede kodlama öğrenip ekip oluşturun, yani oyun yapma konusunda ciddiyseniz. Zira oyunu yaptıktan sonra da geliştirmesi var, her seferinde birilerini bulmak yerine dengeli bir ekip çalışması sonuçları daha iyi yapacaktır.

İkinci alternatif ise, şayet öğrenemiyorsanız ve maddi durumunuz çok iyiyse yine aynı şekilde kodlama bilen bir ekip oluşturabilirsiniz. Fikirler ve maddi destek (çoğunlukla) sizden, yapması ve geliştirmesi de onlardan olur.

Açıkçası oyun yapmak ve geliştirmek benim de hayalim. Ancak yazılımcı değilim, ve yeterli imkanlarım olmadığından dolayı da yapamıyorum maalesef.

3D sağlam grafikli istiyorsanız Reis Games ulaşabilirsiniz.
Onun dışında linkedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…