Oyun Reyonu güvenilir mi?

Melih Ayaz

Hectopat
Daha fazla  
Login • Instagram bu siteden oyun almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi? Fiyatlara bakınca insanın içine bir kurt düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Shopier gibi kalitesiz bir şey kullanıyor ve Instagram'da satılıyor, almayın dolandırılabilirsiniz.

Ölsem instagramdan bir şey almam 250 TL civarı dolandırıldım.

Bunun yerine Gamesatış kullanmanız daha güvenli olur. Dikkat etmekte fayda var Gamesatış üzerinden de dolandırılanlar var fakat Shopier'e göre daha güvenilir.

Dolandırılırsın ve böyle sitelerin, sayfaların tamamı başka insanların hesaplarını çekip ucuza satma peşinde kaliteli güvenilir bir yer bul. Açıklamasından belli neye benzediği

Yine ağzı olan tonla iş yapmamış insan konuşmuş, ps4 oyunlarımı almak için kendileri ile iletişime geçiyorum, yaklaşık 1-1.5 senedir oyun alıyorum şükür daha sıkıntı çıkmadı, aynı şekilde gamesatis’ta da mağazaları var, incelemende geri dönüşlerine bakmanda yarar var dostum, iyi forumlar.
Hesaba bot basmışlar çok belli. Shopierde iade sürecim çok uzun sürmüştü tavsiye etmem.
Sayfayı eskiden bilirim, belki aranızda bilen vardır @kolsuz4gamingg en büyük oyun mizahı sayfalarından biriydi, onu devralıp websitelerini taşımışlar, shopier ise, geçici bir süreliğine olduğunu bana söylediler (ne kadar doğru bilmiyorum.) Ama denemeden, bilmeden test etmeden milletin ekmeğine göz dikmeyin.

kardeşim alma beni kandırdılar cs hesabı istedim vermediler iade de vermiyorlar

stokları yoktur, stok gelene kadar durumu belirtmişlerdir, geçen hafta cold war ps4 aldım, stok problemi olduğu dile getirildi, 3 iş günü içerisinde iade yaptılar.

Evet mesaj attılar forza horizon verdiler ve csgo hesabı da vericekler güvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…