Karamelli Pasta
Decapat
Daha fazla
Bende de öyle bir problem var. İnternet sitesinden girince satın alabiliyorsunuz bir problem çıkmıyor. Öğle saatinde almayı denedim Client'tan olmuyor.Steam'den oyunu kendim için satın Al'a basınca şöyle bir sekme açılıyor.
Bende de öyle bir problem var. İnternet sitesinden girince satın alabiliyorsunuz bir problem çıkmıyor. Öğle saatinde almayı denedim Client'tan olmuyor.
Bilmiyorum sadece benim başıma geldi sanıyordum ben şu zamana kadar. Büyük ihtimal 20 Kasım'da Türkiye'den çekilmeden önce birkaç geliştirme vs. yapıyorlardır o yüzden. Çünkü VPN ile US sayfasına girdiğimde satın alma ekranı geliyor.Teşekkür ederim hocam yoğunluktan dolayı falan mı peki biliyor musunuz?
Bilmiyorum sadece benim başıma geldi sanıyordum ben şu zamana kadar. Büyük ihtimal 20 Kasım'da Türkiye'den çekilmeden önce birkaç geliştirme vs. yapıyorlardır o yüzden. Çünkü VPN ile us sayfasına girdiğimde satın alma ekranı geliyor.
Yok hocam denemek için VPN açıp Amerika'ya kayıtlı bir hesabım vardı ona girip baktım satın alım yapmadım. Türkiye'de normal Steam'in web sitesine girip alabiliyorum (VPN'siz). Yanlış anlaşılmasın.Hocam VPN ile alamadım ben siz ülke mi değiştirdiniz direk.
Tamam hocam web sitesinden aldım sağ olunYok hocam denemek için VPN açıp Amerika'ya kayıtlı bir hesabım vardı ona girip baktım satın alım yapmadım. Türkiye'de normal Steam'in web sitesine girip alabiliyorum (VPN'siz). Yanlış anlaşılmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.