Ücretli Oyun satışı

Yer
Isparta
Daha fazla  
Merhaba Steam'de 35 dolar bakiyem var. Bunu nakite çevirmek istiyorum. İstediğiniz oyunları anlaşıp Steam'den yollamak istiyorum. İlgilenenlere duyrulur.

Bu ilanı burada değil de ikinci el konusu altında paylaşsanız daha çabuk geri dönüş alırsınız hocam. Ben burada şansına gördüm. Hangi oranda bozacağınızı söylemeniz lazım ayrıca, doları kaçtan sayacaksınız gibi: 1$ = 27₺.

Bu ilanı burada değil de ikinci el konusu altında paylaşsanız daha çabuk geri dönüş alırsınız hocam. Ben burada şansına gördüm. Hangi oranda bozacağınızı söylemeniz lazım ayrıca, doları kaçtan sayacaksınız gibi: 1$ = 27₺.

Hocam valla anlaşmaktan kastım oydu benimde örneğin alacağınız oyun 1570 TL'ye denk geliodur ben onu düz hesap 1500 TL veya 1400 TL gibi indirim düşünürüm. Nerede ilan açacağımı da bulamadım ilk defa veriyorum da.

Son düzenleme:
Hocam valla anlaşmaktan kastım oydu benimde örneğin alacağınız oyun 1570 TL'ye denk geliodur ben onu düz hesap 1500 TL veya 1400 TL gibi indirim düşünürüm. Nerede ilan açacağımı da bulamadım ilk defa veriyorum da.
Fiyatlandırma sizin bileceğiniz iş tabi ki ama 1570TL'lik bir oyunu 1200'e falan alırlar.

Fiyatlandırma sizin bileceğiniz iş tabii ki ama 1570TL'lik bir oyunu 1200'e falan alırlar.

Hocam söyle bir durum var ben önce oyunu atacağım adam neden fazladan 70 100 TL ödesin ki oyun garanti. Hem de ben alırken çok pişman oldum direkt olarak Steam'in kendisinden yükleme yaptığınız zaman dolar üzerinden olduğu için bankanız sizden daha fazla miktarda para alıyor. Her türlü kaaarda yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı