Oyun save dosyalarında değişiklik yapılabilir mi?

Desdenajfa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Mesela oyunlarda bir yan görevi tamamlamayıp o görevle gelecek itemleri alamadık. Oyunun save dosyalarıyla oynayıp o görevi tamamlanmış hale getirebilir miyiz?

Dave dosyası eğer TXT olarak acilabiliyorsa oyuna göre ayarlar degistiriliyor, ben ETS de yapmıştım.

.Save uzantılı bir dosya olarak buldum. Bir site yardımıyla açınca küçük bir kısmı okunaklı kalan kısmı ise anlaşılmaz karakterler içeriyor. Yine internette bulduğum "Save Editor" sitelerine yükleyince ise hatalı format diyor. .save uzantıları dosyaları açmak ve düzenlemek için bir program var mı? Text dosyasında ise "T▼%☺ î▼.☺ …▼%☺ ƒ▼%☺ Õ◄"☺ " şeklinde olan yazıları nasıl düzeltirim?

.Save uzantılı bir dosya olarak buldum. Bir site yardımıyla açınca küçük bir kısmı okunaklı kalan kısmı ise anlaşılmaz karakterler içeriyor. Yine internette bulduğum "save editor" sitelerine yükleyince ise hatalı format diyor. .save uzantıları dosyaları açmak ve düzenlemek için bir program var mı? Text dosyasında ise "t▼%☺ î▼.☺ …▼%☺ ƒ▼%☺ õ◄"☺ " şeklinde olan yazıları nasıl düzeltirim?

Direk sağ tıklayıp notepad ile açın.

Okunmayan karakterlerdede yapabilecek bir şey yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı