Oyun servisleri arasında fark var mı?

Deepy0

Centipat
Herkese merhabalar. Ben, Microsoft Store'dan oyun almak istiyorum. Microsoft Store'dan indirilen oyunu oynamak ile Steam'den indirilen oyunu oynamak arasında performans farkı var mıdır?

Genelde hiç fark olmaz.

Store oyunlarına yama ve mod yapmak zor ve hatta bazılarında imkansız. Oyunlar destek vermiyorsa modlama ve yama falan yapamıyorsunuz. Store en büyük dezavantajı güvenlik adına sunduğu dosya koruması.

Store oyunlarına yama ve mod yapmak zor ve hatta bazılarında imkansız. Oyunlar destek vermiyorsa modlama ve yama falan yapamıyorsunuz. Store en büyük dezavantajı güvenlik adına sunduğu dosya koruması.

Hocam Fallout 3 4 ve New Vegas alacağım. Bunlara Türkçe yama yapamaz mıyım?

Kullanıcı deneyiminden ayrı olarak yukarıda da söylendiği gibi bazı oyunlarda mesela Deep rock Galactic'de Steam'de oyunu sahip olanla Store'da sahip olan birlikte oynayamıyor. Ayrıca teknik boyutuna hakim değilim ama bazen oyunun artık nasıl söylenir "sürümleri" farklı olabiliyor. Mesela Injustice 2 efsane sürümü Store'de çok ucuz fiyatlara düşüyor ama yorumlara bakarsan birçok insan oyunu açmakta dahi sorunlar yaşıyor bazen de tam tersi Quantum Break'di sanırım Store'da daha iyi çalışıyordu. X10 -X11 gibi bazı terimler kullanıyorlar bunu açıklarken.

Fallout oyunları Steam üzerinde de indirimde oradan almanızı öneririm.

New Vegas'ı 65 ₺ paketini almanızı öneririm.

Ben 4. oyunu pek sevmiyorum ama GOTY paketi alınabilir.

Bu yama işinde oyun firması izin verirse oluyor ve çoğu vermiyor. Verse bile saçma sapan uğraşlara giriyorsunuz ve çoğunlukla modların doğru çalışmama gibi sorunları oluyor. Bethesda oyunları Store'un dosya sistemine hiç uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…