Oyun sırasında Alt+Tab yaptığımda PC donuyor

th3salih

Kilopat
Yer
İstanbul
Birkaç gün öncesine kadar bir problem yoktu. Oyun oynarken (Valorant) Alt Tab yaptığım zaman PC donuyor hiçbir şey yapamıyorum.
Mouse imleci hareket ediyor ama tıklanmıyor ekran kartına Win CTRL Shift b yapsam bile olmuyor restart atmak zorunda kalıyorum. Ne yapabilirim?
Ssd de problem yok testleri yaptım.

Aynı problem bende de var. Bazen laptop olduğu için kulaklık çıkıyor (biraz da yalama oldu) oyun donuyor oyunu kapatıp açmak zorunda kalıyorum windows+d yapıp.

Birkaç gün öncesine kadar bir problem yoktu. Oyun oynarken (Valorant) Alt Tab yaptığım zaman PC donuyor hiçbir şey yapamıyorum.
Mouse imleci hareket ediyor ama tıklanmıyor ekran kartına Win CTRL Shift b yapsam bile olmuyor restart atmak zorunda kalıyorum. Ne yapabilirim?
SSD de problem yok testleri yaptım.

Aynı sorun Valorant'ta bende de geçerli ben ayarlardan pencereliye alıp yapıyorum ne yapacaksam.

Çözüm gelirse bende bakayım diye yazdım bunu yazarak sende bende gereksiz bir yorum yazmış ve oldun boş da yaptın.

Yok siz yanlış anladınız. :)
Sizden önce biri yorum yapmış ona cevap seçip yazmıştım. Moderatör ekibi yorumu silmiş size demişim gibi kalmış sizlik bir durum yok.
Ayrıca cevabınız içinde teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı