Enes Gümüş
Femtopat
Merhabalar, sistemi alalı 2 hafta oldu ancak birkaç kez bunu yaptı. 2-3 saat normal ayarlarda oyun oynarken bilgisayar 2-3 saniye dondu ve yeniden başlattı. Bu gerçekleşirken işlemci 70 derece, ekran kartı ise 64 derece seviyelerindeydi. Aynı şekilde zaman zaman oyundan çıkıp Discord'a girdiğimde, Discord 3-4 saniye donuyor ve herhangi bir işlem yapılmıyor ardından kendine geliyordu. Kullandığım ekran kartı ASUS GeForce TUF GTX 1650, RAM ise AMD 5 1600 şeklinde. Sistemi AIDA64 ile test ettiğimde herhangi bir şekilde kapanma gibi bir durum yaşamadım. Sürücülerim güncel ancak ekran kartını son güncellediğimde bu yeniden başlatma olayını 2 kez yaşadım ve sonrasında ekran kartının site üzerindeki gözüken sürücüsünü yükledim. Olay görüntüleyicisi üzerinden karşılaştığım hatalar "Kernel-Power 41"- "WHEA Logger"- "Evenlog" şeklinde. Bu hataları biraz araştırınca PSU'nun sisteme yeterli olamayabileceği ile karşılaştım. Kullandığım PSU "FSP500-60AHBC." Bu yazılımsal mı, yoksa donanımsal bir problem mi? Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler.