The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 20 Haziran 2024 #11 BakıcıArthurMorgan dedi: Bakın şimdi ben bir oyun şirketi açacağım. Riot Games'ya da Rockstar gibi fakat oraya işcileri aldım. Çalışanları yani ben ne yapacağım tam olarak? Genişletmek için tıkla... Şirketin ismi çınaroyunda mı hocam.
BakıcıArthurMorgan dedi: Bakın şimdi ben bir oyun şirketi açacağım. Riot Games'ya da Rockstar gibi fakat oraya işcileri aldım. Çalışanları yani ben ne yapacağım tam olarak? Genişletmek için tıkla... Şirketin ismi çınaroyunda mı hocam.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 20 Haziran 2024 #12 The Deep dedi: Şirketin ismi çınaroyunda mı hocam. Genişletmek için tıkla... olabilir ama isim burak oyundan geliyor
The Deep dedi: Şirketin ismi çınaroyunda mı hocam. Genişletmek için tıkla... olabilir ama isim burak oyundan geliyor
SvRayleigh Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 798 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #13 Hocam paranız çok mu bu nasıl iş adamları direk kafanıza göre almışsınız.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 20 Haziran 2024 #14 SvRayleigh dedi: Hocam paranız çok mu bu nasıl iş adamları direk kafanıza göre almışsınız. Genişletmek için tıkla... kardeşim sen orayı takma .D
SvRayleigh dedi: Hocam paranız çok mu bu nasıl iş adamları direk kafanıza göre almışsınız. Genişletmek için tıkla... kardeşim sen orayı takma .D
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 20 Haziran 2024 #15 SvRayleigh dedi: Hocam paranız çok mu bu nasıl iş adamları direk kafanıza göre almışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Cheat Engine diye bir şey var.
SvRayleigh dedi: Hocam paranız çok mu bu nasıl iş adamları direk kafanıza göre almışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Cheat Engine diye bir şey var.