lowkeyidontexist
Megapat
Merhabalar, öncelikle sorunum şu ki; Oyunu alta alınca bir daha oyuna geçemiyorum ki oyunu alta alınca Windows'la da bir şey yapamıyorum. FarCry 2 yükledim. Oyun önce hiç açılmıyordu, uyumlulukta önerilen işletim sistemi Windows Vista'ydı seçtim oyuna girdim, oyun açıldı orada sorun yok. Ancak ben video çekmek istiyorum. AudaCity için oyunu alta aldığımda oyun arkaplanda yapışıp kalıyor ve Windows ile ilgilide bir şey yapamıyorum. Görev yöneticisini açıyorum ama geçemiyorum en sonunda da mecburen bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Gerçekten büyük bir sorun oldu ve nasıl çözebileceğimi bilemedim. Sorunu da tam anlatabildim mi bilemiyorum ama.
Bir de son olarak, oyunu alta alınca tam ekrandan çıkıyor ve etrafında köşeler oluşuyor ve masaüstünde oynuyorum yani tekrardan oyun ekranında oynayamıyorum.
Not: Kaç kere başlıktan ceza yedim ve bıktım. Gerçekten başlık özürlülüğüm var. Yanlış bir başlıksa şimdiden özür dilerim.
Edit: Bunları da geçtim artık oyun tam ekranda olmuyor.
Konu kilit. Çözüldü.
Not: Kaç kere başlıktan ceza yedim ve bıktım. Gerçekten başlık özürlülüğüm var. Yanlış bir başlıksa şimdiden özür dilerim.
Edit: Bunları da geçtim artık oyun tam ekranda olmuyor.
Konu kilit. Çözüldü.
Son düzenleyen: Moderatör: