Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.087 Makaleler 6 Çözümler 54 7 Eylül 2018 #1 Sürekli olarak kendini karşı takıma meze yapan orta oynayan arkadaşların olduğu maçı taşımak için öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2018
Sürekli olarak kendini karşı takıma meze yapan orta oynayan arkadaşların olduğu maçı taşımak için öneriniz var mı?
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 7 Eylül 2018 #2 Natilius, ölümsüz oluyor. Try önüne gelene tek atarsın.
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 7 Eylül 2018 #3 inPijamas dedi: Natilius, ölümsüz oluyor. Try önüne gelene tek atarsın. Genişletmek için tıkla... Hamster yi İyi oynuyorsan taşırsın.
inPijamas dedi: Natilius, ölümsüz oluyor. Try önüne gelene tek atarsın. Genişletmek için tıkla... Hamster yi İyi oynuyorsan taşırsın.
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.240 Çözümler 2 7 Eylül 2018 #4 Sormana gerek var mı . Bu hasaki reisten başkası olamaz. Elyr dedi: Hamster yi İyi oynuyorsan taşırsın. Genişletmek için tıkla... 1 el oynayayım dedim. Nereye tıklayacağımı şaşırdım .
Sormana gerek var mı . Bu hasaki reisten başkası olamaz. Elyr dedi: Hamster yi İyi oynuyorsan taşırsın. Genişletmek için tıkla... 1 el oynayayım dedim. Nereye tıklayacağımı şaşırdım .
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 7 Eylül 2018 #5 AcemiTeknocu dedi: Sormana gerek var mı . Bu hasaki reisten başkası olamaz. 1 el oynayayım dedim. Nereye tıklayacağımı şaşırdım . Genişletmek için tıkla... Ya şimdi Dünya 4.cülüğüne kadar çıktığım heromla dalga geçerseniz teklerim sizi. Yüksek elolarda bilmek gerekiyor mesela karşıda full CC olsa yerinde duramazsın, bir şey yapamazsın ama bilenler yapıyor işte mesela ben
AcemiTeknocu dedi: Sormana gerek var mı . Bu hasaki reisten başkası olamaz. 1 el oynayayım dedim. Nereye tıklayacağımı şaşırdım . Genişletmek için tıkla... Ya şimdi Dünya 4.cülüğüne kadar çıktığım heromla dalga geçerseniz teklerim sizi. Yüksek elolarda bilmek gerekiyor mesela karşıda full CC olsa yerinde duramazsın, bir şey yapamazsın ama bilenler yapıyor işte mesela ben
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.240 Çözümler 2 7 Eylül 2018 #6 Bu arada ciddi anlamda söyledim.
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 7 Eylül 2018 #7 AcemiTeknocu dedi: Bu arada ciddi anlamda söyledim. Genişletmek için tıkla... Maalesef, o zaman kolsuzsunuz
AcemiTeknocu dedi: Bu arada ciddi anlamda söyledim. Genişletmek için tıkla... Maalesef, o zaman kolsuzsunuz
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.240 Çözümler 2 7 Eylül 2018 #8 Oyunu da pek güzel oynayamıyorum zaten. Bazı oyunlar 1/15 3/18 falan gidio valla. Adc ve master oynayamıyorum.
Oyunu da pek güzel oynayamıyorum zaten. Bazı oyunlar 1/15 3/18 falan gidio valla. Adc ve master oynayamıyorum.
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2018 #9 Elyr dedi: Maalesef, o zaman kolsuzsunuz Genişletmek için tıkla... Siz challenger felan mısınız?
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 7 Eylül 2018 #10 foreignersgod dedi: Siz challenger felan mısınız? Genişletmek için tıkla... 2 sezon önceye kadar EU Westte olmuştum ama artık o kadar oynamıyorum oyunu.
foreignersgod dedi: Siz challenger felan mısınız? Genişletmek için tıkla... 2 sezon önceye kadar EU Westte olmuştum ama artık o kadar oynamıyorum oyunu.