Oyun Taşıyan Şampiyon Önerisi

M

MehmeTR12

Ziyaretçi
AB Batı Sunucusunda 12 seviye bir hesabım var. Hangi şampiyon ya da şampiyonlarla daha çok XP-IP kazanırım?

Siz yanlış anlamışsınız, aslında ben yanlış anlatmışım . Şampiyona göre XP-IP değişmediğini biliyorum. Nasıl oyun taşırım anlamında . Oyun kazanınca daha çok IP-XP gelir , oyun uzadıkça da bunları biliyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Zed al güzelce öğren diamond ligine kadar çıkartır seni.

Zed al güzelce öğren diamond ligine kadar çıkartır seni.
Zed ile bir maçım var karşı ormancının koridoru kamplamasından dolayı rahat oynayamamıştım . Orta koridor mu yoksa üst koridor mu kullanmalıyım , ne tür oynayış sergilemeliyim biliyorsanız cevabınızı bekliyorum...

Hocam w skilinizi koridor aşamasında mümkün olduğu kadar ganklardan kaçmak için kullanirsaniz ve q skilinizlede karşınızdaki adamı dürterek oynarsaniz iyi işler çıkartabilirsiniz. Zedde kendini geliştirmek için bjergsen , faker gibi oyuncuların zed oyunlarını izlemek ufkunuzu açacaktır.

Ab batı sunucusunda 12 seviye bir hesabım var. Hangi şampiyon ya da şampiyonlarla daha çok XP-IP kazanırım?

Düşük levellerde seri seri kazanıp oyun bitirmek istiyorsan çek Master'i Q'ları zamanında düzgün at oyun Win.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…