enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.929 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #11 TheForment dedi: Mükemmel oyun tek problem bitmiyor olması . Genişletmek için tıkla... Çok fazla beyin gerektiriyor mu ona göre yükleyeyim .
TheForment dedi: Mükemmel oyun tek problem bitmiyor olması . Genişletmek için tıkla... Çok fazla beyin gerektiriyor mu ona göre yükleyeyim .
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #12 feahleinda_ dedi: Skyrim 5 diye bir oyun yok o oyunun ismi Elder Scrolls 5:Skyrim ve güzel Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekürler,bu arada kusura bakmayın yazım hatası için. TheLifeİsHard dedi: The Forest, Half-Life 2, CS:GO, PUBG Lite GTA 5. Genişletmek için tıkla... Bende az önce half life 2 yi bitirdim,güzel hikayesi var ama arada sıkıyor
feahleinda_ dedi: Skyrim 5 diye bir oyun yok o oyunun ismi Elder Scrolls 5:Skyrim ve güzel Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekürler,bu arada kusura bakmayın yazım hatası için. TheLifeİsHard dedi: The Forest, Half-Life 2, CS:GO, PUBG Lite GTA 5. Genişletmek için tıkla... Bende az önce half life 2 yi bitirdim,güzel hikayesi var ama arada sıkıyor
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #13 enesgirgin5151 dedi: Çok fazla beyin gerektiriyor mu ona göre yükleyeyim . Genişletmek için tıkla... Yok hocam gördüğünüzü toplayın yeter bir de Türkçe yamayla oynamanızı tavsiye ederim çok yazı var kitap falan derken İngilizce sömürür resmen
enesgirgin5151 dedi: Çok fazla beyin gerektiriyor mu ona göre yükleyeyim . Genişletmek için tıkla... Yok hocam gördüğünüzü toplayın yeter bir de Türkçe yamayla oynamanızı tavsiye ederim çok yazı var kitap falan derken İngilizce sömürür resmen
fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 21 Ekim 2020 #15 Qi Strannik dedi: Her yerde skyrim görüyorum, sizce skyrim V güzel mi Genişletmek için tıkla... Skyrim harikadır. 100 yıl geçse yine mod yapıp oynanır.
Qi Strannik dedi: Her yerde skyrim görüyorum, sizce skyrim V güzel mi Genişletmek için tıkla... Skyrim harikadır. 100 yıl geçse yine mod yapıp oynanır.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.929 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #16 TheForment dedi: Yok hocam gördüğünüzü toplayın yeter bir de Türkçe yamayla oynamanızı tavsiye ederim çok yazı var kitap falan derken İngilizce sömürür resmen . Genişletmek için tıkla... İyi o zaman çünkü ben oyun oynarken beynimi kenara bırakıp rahatlamaya çalışıyorum yarın bir oynayalım bakalım beğenebilecek miyim .
TheForment dedi: Yok hocam gördüğünüzü toplayın yeter bir de Türkçe yamayla oynamanızı tavsiye ederim çok yazı var kitap falan derken İngilizce sömürür resmen . Genişletmek için tıkla... İyi o zaman çünkü ben oyun oynarken beynimi kenara bırakıp rahatlamaya çalışıyorum yarın bir oynayalım bakalım beğenebilecek miyim .
fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 21 Ekim 2020 #17 enesgirgin5151 dedi: İyi o zaman çünkü ben oyun oynarken beynimi kenara bırakıp rahatlamaya çalışıyorum yarın bir oynayalım bakalım beğenebilecek miyim . Genişletmek için tıkla... Bayılırsın.
enesgirgin5151 dedi: İyi o zaman çünkü ben oyun oynarken beynimi kenara bırakıp rahatlamaya çalışıyorum yarın bir oynayalım bakalım beğenebilecek miyim . Genişletmek için tıkla... Bayılırsın.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.929 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #18 delibela dedi: Paladins mükemmel oyun. Genişletmek için tıkla... 100 saatim var gerçekten güzel bir oyun.
delibela dedi: Paladins mükemmel oyun. Genişletmek için tıkla... 100 saatim var gerçekten güzel bir oyun.
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #19 1990-2017 arasında çıkmış olan tüm oyunlar.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #20 Eee Mount and Blade önermesek olmaz