Aziz34OO Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #21 217099 dedi: Vay be, ilk defa bir oyun önerisi konusunda benden başka Detroit: Become Human önereni gördüm . Genişletmek için tıkla... Sağlam oyundur kendileri 302168 dedi: Bütçen ve sistemin yetiyorsa resmimdeki oyun. Genişletmek için tıkla... 302168 dedi: Bütçen ve sistemin yetiyorsa resmimdeki oyun. Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yetiyor.Bütçe biraz sorun ama korsan indirdik mi tamamdır Erenkrmzz dedi: Cyberpunk oynayabilmen için RTX 2070'li bir sistem gerekiyor. Önerilerim. The Forest. Escapist. Fortnite. Grand Theft Auto V Daha fazla var ama senin nasıl bir zevkin var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 5'i bitirdim gayet güzeldi ama şu 3.cü oyunu hiç duymadım bir bakarım.
217099 dedi: Vay be, ilk defa bir oyun önerisi konusunda benden başka Detroit: Become Human önereni gördüm . Genişletmek için tıkla... Sağlam oyundur kendileri 302168 dedi: Bütçen ve sistemin yetiyorsa resmimdeki oyun. Genişletmek için tıkla... 302168 dedi: Bütçen ve sistemin yetiyorsa resmimdeki oyun. Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yetiyor.Bütçe biraz sorun ama korsan indirdik mi tamamdır Erenkrmzz dedi: Cyberpunk oynayabilmen için RTX 2070'li bir sistem gerekiyor. Önerilerim. The Forest. Escapist. Fortnite. Grand Theft Auto V Daha fazla var ama senin nasıl bir zevkin var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 5'i bitirdim gayet güzeldi ama şu 3.cü oyunu hiç duymadım bir bakarım.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Haziran 2021 #22 Erenkrmzz dedi: Cyberpunk oynayabilmen için RTX 2070'li bir sistem gerekiyor. Önerilerim. The Forest. Escapist. Fortnite. Grand Theft Auto V Daha fazla var ama senin nasıl bir zevkin var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk için RTX 2070 gerektiğinden haberim yoktu. 1660 Super ile 11 saat oynamışım, demek ki o oyun Cyberpunk değilmiş.
Erenkrmzz dedi: Cyberpunk oynayabilmen için RTX 2070'li bir sistem gerekiyor. Önerilerim. The Forest. Escapist. Fortnite. Grand Theft Auto V Daha fazla var ama senin nasıl bir zevkin var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk için RTX 2070 gerektiğinden haberim yoktu. 1660 Super ile 11 saat oynamışım, demek ki o oyun Cyberpunk değilmiş.
Aziz34OO Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #23 217099 dedi: Quantic Dream'in diğer oyunlarını oynadınız mı? Heavy Rain ve Beyond: Two Souls oynamadıysanız önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadım.
217099 dedi: Quantic Dream'in diğer oyunlarını oynadınız mı? Heavy Rain ve Beyond: Two Souls oynamadıysanız önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.281 Makaleler 3 Çözümler 197 21 Haziran 2021 #24 Kingdom Come Deliverance'ı da şiddetle tavsiye ederim. Oynadığım en iyi oyun diyebilirim.
Aziz34OO Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #25 AyarsıZZ dedi: Cyberpunk için RTX 2070 gerektiğinden haberim yoktu. 1660 Super ile 11 saat oynamışım, demek ki o oyun Cyberpunk değilmiş. Genişletmek için tıkla... Çok abartıyorsunuz şu oyunun optimize işini ItsAllGoodman dedi: Kingdom Come Deliverance'ı da şiddetle tavsiye ederim. Oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam o tür temalı oyunları sevmiyorum ben ama yine de bir ara göz gezdiririm.
AyarsıZZ dedi: Cyberpunk için RTX 2070 gerektiğinden haberim yoktu. 1660 Super ile 11 saat oynamışım, demek ki o oyun Cyberpunk değilmiş. Genişletmek için tıkla... Çok abartıyorsunuz şu oyunun optimize işini ItsAllGoodman dedi: Kingdom Come Deliverance'ı da şiddetle tavsiye ederim. Oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam o tür temalı oyunları sevmiyorum ben ama yine de bir ara göz gezdiririm.
Flexery Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 299 21 Haziran 2021 #26 Ben de arıyorum hikayesi güzel aksiyon oyunu
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Haziran 2021 #27 Aziz34OO dedi: Çok abartıyorsunuz şu oyunun optimize işini. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonda şu an bir sorun yok, arkadaş abartmış. RX 570 ile bile oynarsın oyunu.
Aziz34OO dedi: Çok abartıyorsunuz şu oyunun optimize işini. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonda şu an bir sorun yok, arkadaş abartmış. RX 570 ile bile oynarsın oyunu.
Aziz34OO Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #28 AyarsıZZ dedi: Optimizasyonda şu an bir sorun yok, arkadaş abartmış. RX 570 ile bile oynarsın oyunu. Genişletmek için tıkla... Oynarsın da anca düşükte
AyarsıZZ dedi: Optimizasyonda şu an bir sorun yok, arkadaş abartmış. RX 570 ile bile oynarsın oyunu. Genişletmek için tıkla... Oynarsın da anca düşükte
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Haziran 2021 #29 The Forest kesinlikle bakın derim.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 21 Haziran 2021 #30 Half-Life oynamadıysanız oynayın. Şu belgeselle beraber seri efsane zevk verdi bana. Hikayesini anlayınca daha bir güzel oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Half-Life oynamadıysanız oynayın. Şu belgeselle beraber seri efsane zevk verdi bana. Hikayesini anlayınca daha bir güzel oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et